Besluts ångest

Jobbat 8-17, igentligen skulle jag slutat 16 men de behövde mig till 17 så där har jag lite tid i kompbanken =)
Har ju som sagt 19 semester dagar i sommar, dom ska jag ta ut på en semester till Turkiet men skulle även vilja vara hemma och njuta av sommaren häri Svea. Men här vet man ju aldrig när solen dyker upp, så lite svårt det dära.
Sen vill jag bjuda med mamsen till Turklandet men hon velar fram & tillbaks. Också vill jag bjuda med pappa till Grekland och det är han glatt med på haha. Fast får se hur allt ser ut med cashen då.
Det är så mycket man vill!

Nu har jag gjort keso plättar som igår för att Erkan provsmakade när han kom hem och tyckte dom var jääääätte goda och frågade varför jag inte hade gjort till han.
Så det gjorde jag idag så han blir glad när han kommer hem.
Märkte idag att det var perfekt att ha med till lunch.

Kommer bilder och recept när jag har mer tid.

Måste berätta en hemlis.............................
.
.
.
.
.
.
.
.
Idag hittade jag två annonser på valpar. Den ena var i Vetlanda den andra fanns i Sävsjö.
Jag mailade dom i Vetlanda och fick svar att familjen till denna kull (som inte fött än) finns även i Sävjö.....hahaha, tycket det var lite märkligt faktist att jag var intresserad av båda kullarna och så är dom släkt haha.
Då kände jag en "magic touch" - kan det vara så att det är EN av dessa valpar som kommer flytta in här till oss???

Har inte svarat på hennes mail än, vet fortfarande inte vad jag ska svara....
Ska jag ta en valp från Sävsjö som NÄSTAN är renrasig (pappan är SUPER FIN) men 1000:- dyrare och leverans klar den 19 februari (är dessutom fri den dagen så jag kan åka upp - ÖDE???)

Eller ska jag ha en från kullen från Vetlanda, 1000:- mindre och med bland annat rasen jag vill ha blandad.
Alltså denna är blandad med 3 raser och den första med två.
Och dessa kommer inte vara leverans klara förän i April.

KAN INTE BESTÄMMA MIG.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe cheerleader, ja vi gjorde sånt med. Minns en gång vi hade ett uppträdande, då var jag 12, och det var till Abbas waterloo, och det var kullerbyttor och kickar hit och dit:) Nej mina föräldrar är inte tillsammans längre.
Jaha, där på paseon. Disko-gatan hehe, min mamma och pappa jobbade på diskotek i Torrevijea på 80-talet, pappa var chef för ett som låg lite utanför centrum, men innan jobbade de på Keeper, hette det då.
Ja vi var på väg att flytta ner med när jag var 13, men det blev inte av det. Flyttade senare till pappa när jag var 17 fast i Murcia. Jag åker kanske till Torrevieja ibland när jag är i Spanien, men mest till Murcia och Mar menor, som är ett semesterställe, fast det har mest varit spanjorer som turistar där, tills nu för ett par år sedan. När jag var i tonåren var jag i Spanien hela sommarloven, väldigt kul faktiskt. Ja ditt liv hade nog sett väldigt annorlunda ut, och kanske tur i oturen att ni aldrig flyttade, då kanske du aldrig åkt till Turkiet! :)

http://www.kanaccasbridal.com/home.php?cat=525&sort=title&sort_direction=0&page=2

är länken till brudklänningarna
Nej har inte provat klänningsmodeller än, ska göra det snart framöver:)

Ja men Oxie e ju mysigt, e ju nära Malmö som du säger. Det är ju enormt dyrt i Malmö!

Ja han ber 5 ggr om dagen, fast nu har det blivit lite svårt när han jobbar. Inom islam så får man aldrig tvinga någon att konvertera, så islam är inte så strikt:) En muslimsk man får gifta sig med en kristen eller judinna.

Nja, inte i sommar tror jag inte det blir av. Jag hoppas ju få jobb, och då kan jag inte ta semester direkt! Och dessutom tycker jag de e för varmt i Turkiet! Så ska vi ju åka efter ramadan, och ha bröllop, så det får bli då istället. I somras bodde vi ju i Adana, men tog en vecka semester i Alanya, och det var mysigt. Vi umgicks bara vi två, ibland träffade vi vänner, men vi badade, solade, åkte på båttur, så det hade varit kul och åka så igen...Det som är jobbigt är bussresan från Adana, inte så att det känns långt, 10 timmar, om man åker på natten, men chaufförerna kör otroligt farligt!
Men ni åker till Alanya nu i sommar då?

Hehe, jag vet tanken, en turistlovet haha...Ja man tänker de träffar så många tjejer, och varför just mig? Eller så tänkte jag ibland! Men sen tänker jag, att han kanske tänker varför just han:) Jag menar alla är ju ganska uppvaktande där nere...

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5894234
Här kan du läsa om när jag fastnade för honom:) Men hur vi träffades, ja, ska skriva det i bloggen nu då:)

Bor dina föräldrar tillsammans förresten?

Kram

Anonym sa...

Kul att du tyckte det var roligt att läsa om =) Ja, men han är verkligen sådan. Han är ung också, kanske 30 år och har i princip aldrig sett honom le. Inte för att det har något med åldern o göra men ändå haha.
Jaså? Fan vad ballt :) Är han lite sådan då också eller? Haha, det är verkligen svårt att veta när dom är allvarliga eller seriösa!

Ja men visst! Kommer ha det så mycket roligare senare också, nu har vi ju bara känt varandra i 2 veckor, så vi kommer ju komma så nära varandra efter 11 månader konstant tillsammans. :P

Ja, jag ska nog ta och beställa något sådant någon helg då jag är hemma. Kan vara skönt med lite avslappning =)

Ja! Nu har jag permis. Eller tjänstledighet kanske det heter. Skit samma, jag är ledig! Tills imorgon till och med. I vanliga fall hade jag behövt åka tillbaka idag, men nu får jag åka tillbaka på måndag kväll. Skönt som få =)

Kram!