Älskar dessa armband







3 kommentarer:

Anonym sa...

Suuperfina, spec dom 2 sista =)

Anonym sa...

Dom var jättefina, jag gillade nog det översta armbandet mest! :)

Så till din kommentar.. :) Jag förstår inte heller hur jag lyckades få godkänt i fysik och kemi, jag och min kompis gjorde liksom inget på lektionerna! Halva lektionen gick åt till att prata med varandra medan läraren förklarade, och andra halvan då vi gjorde experiment så gjorde vi alltid det tillsammans med några andra (eller de gjorde det och vi gick runt med några labbrockar och försökte se upptagna ut), och vips var lektionen slut! Jag tror läraren godkände mig för att hon helt enkelt tyckte det var enklast så. Vi hade en ganska upprorisk klass i högstadiet, med en kille som t.ex. tvättade håret i handfatet i klassen mitt under mattelektionen, och speciellt Monica, vår matte/fysik/kemilärare hade ingen disciplin alls på oss! Jag tyckte ibland synd om henne, men vad kunde jag göra? Året vi gick ut nian så tog hon också tjänsteledigt. Stackare, hon var väl helt utbränd efter att ha undervisat 7-8-9C i tre år... :P

Absolut, om vi råkar vara i Alanya samtidigt ska vi skåla med Kids of love! :) Inte helt omöjligt att vi åker till Alanya någon gång under sommaren, Ahmets syster bor trots allt där, och vi har inte varit dit nu på över ett och ett halvt år, så.. :) När tänkte ni åka?

Nej, jag dricker inte raki. För det första gillar jag inte smaken, och för det andra så blir jag stupfull av raki! Det är den enda drycken som faktiskt har gjort att jag tappat minnen (då jag var 17 år, och ganska van vid att dricka - tyvärr..). Det är flera timmar som jag inte kan minnas överhuvutaget, vilket känns hemskt! Efter det låter jag bli raki. Öl är helt okej, det känns som om jag kan kontrollera mitt drickande mycket bättre med öl, samt att jag inte börjar må illa. Jag menar, då jag dricker öl så blir jag inte stupfull, utan då jag känner att jag börjar bli lite full/trött/må illa så är det bara att sluta. Jag är ju trots allt från Finland, och finländare älskar öl! :) Tequila Rose och Päron har jag aldrig ens hört talas om, finns nog säkert inte här i Turkiet. :) Får kika på Alko (vårt Systembolag) då jag åker till Finland. Men... Jag dricker överhuvudtaget varken mycket eller ofta. Någon gång då vi träffas kompisar emellan så kanske vi tar några drinkar/öl ihop, men det är bara några gånger i halvåret. :)

Haha, vad konstigt det skulle vara att plötsligt få reda på att man är ett år äldre än vad man trott att man är! Hellre skulle jag då vilja få veta att jag är ett år yngre! :)

Har jag någonsin frågat hur du och Erkan träffades förresten? Ber om ursäkt om jag har det, men jag kommer inte ihåg! Det är så många bloggar jag läser, så ibland kan jag blanda när det kommer till såna här saker. :S Men jag TROR i alla fall att jag inte har frågat dig. :) Hehe, sorry!

Kraaaam!

Anonym sa...

Dom var ju riktigt nice! Vart fann du dessa då?:)