Söndag...

Sitter hos papsen och har inget bättre för mig.
Tur man kan var knapparna sitter på tagentbordet då hans är blandad me svenska och arabiska.

Har som sagt jobbat idag från 7 - 14 och det var helt ok att jobba den första timmen helt själv. Var jätte nervös men det var så lugnt på banan så.

Eko har övningskört hela dagen me paps och domhämtade mig precis efter att jag ställt cykeln. För att maten var "färdig". Jag VISSTE att den INTE var färdig.
Vill bara hem och sova!!!
Men papsen är envis och vi ska äta gulash soppa han gjort men då hade han "glömt" potatis och sprang iväg och köpte det, och när han kommer hem så ringer hans kompis och behöver hjlälp med att starta motorn. Så nu har papsen & Eko åkt iväg för att åka hem till kompisen, ställa bilen och ta en av kompisens andra bilar och sen åka ut till Rosengård och starta bilden, åka hem till kompisen igen och byta bil.
JAG VISSTE ATT JAG SKULLE STANNA HEMMA!
Så är papsen, han kan inte vara på ett ställe i 5 min.

Roligt ibland men inte när man är så trött som jag är nu och bara vill hem och sova.

Lägger in en bild jag hitta på mig själv på pappa dator när vi var på Lomma beach i sommras.

JAG VILL HA SOMMAR - fast snön somkom inatt var mysig den med men INTE när det är kallt & blåser och man cyklar!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lovar att det var döö äkligt och under all kritik.
Det är ingen likhet alls som gången då vi åkte till akuten.

kram

Anonym sa...

Har en bild-utmaning på bloggen till dig!
Kram

Anonym sa...

min måndag har varit otroligt lååååång,vet inte vad det är för fel....

Anonym sa...

jaha va roligt att du brukar läsa min blogg :)

tack så mycket :) det känns spännande, speciellt nu när det inte är så läne kvar :) när blir det dax för dig då? :P

Anonym sa...

Sv: hehe okej de e inte alltid lätt bland alla inlägg & kommentarer :P

Va kul =)

Jag jobbade först på stranden men tyckte de va alldeles för varmt & tråkigt. så jag jobbade lite extra på en resturang & sen 1 månad på en frisörsalong =) vad jobbade du me?

Okej =) hur länge stannar ni i sommar?

Nej ja är iraner... min connection till turkiet är väl typ vännerna, har släktingar där nere som har kommit in i familjen osv.. =) sen trivs jag bara allmänt bra där!

Annars gör ja inte mkt om du menar i sverige? jobbar lite, låter tiden gå tills ja kan åka ner igen =)
Vad gör du själv?

Kram

Anonym sa...

S: HAHAHAHAHAHA awww. Mjo men den låten är så jävla vacker så jag var bara tvungen att slänga ut den på bloggen.. Så grymt fin att det inte är sant. Man får liksom hopp för kärleken eller nåt. HAHA! Fan va jag låter smörig. Jag skulle kunna bli poet. Fan vad cash jag skulle tjäna. Mjää, han ser äldre ut nu. Dendära videon spelades in för snart 9 år sedan. Så han var ju 39 där. Jag såg den nya versionen också men den är inte lika bra eftersom han ser äldre ut där. Höhöhö. Man ska välja dom heta liksom ;)

HAHAHAHAHA awwwwww :P Då ligger det för dig också att pruuuuta. Hahahaha. Fan va tufft om man skulle kunna pruta på Ica. Typ du får en tia för gurkan. Take it or leave it, biaaaatch!

Awww, tur jag inte röker. Måste vara väldans svårt detdära. Men det är hårt om man är muslim. Ingen mat och inget vatten, sov på höger sida, be fem gånger om dagen (minst), käka in griskött, drick inte sprit, dölj din kropp etc etc etc.

Mjaa, jag läser inte på distans heller.. Jag läser från min gymnasiumskola fast hemma. Kostar 500 kronor per kurs att läsa så. Hade jag läst på Komvux så hade det vart gratis men då hade jag vart tvungen att vara i skolan jämt. Jag läser upp för jag vill komma in på logopedutbildningen. Så håll tummarna för mig! Sjukt höga poäng för att komma in där så jag hoppas verkligen att jag kommer in i höst..

Awwww ;) Sött ju. Mjaa linser äre nog lite ont om. Men det finns iaf blonderingsmedel ;P Men det finns ju på Ica också så ;P

Btw så fattar jag inte vrf du klagar på din vikt. På bilden dära äre ju inte så farligt ju! :S