Utmaning av Mia

Har fått 3 utmaningar denna veckan, WOW, de är även mina första. Men de andra 2 är likadana, och de har jag inte svarat på änu då jag fortfarande inte vet vad jag ska skriva haha.

Men denna är ifrån Mia!
Man ska svara på 4 frågor i varje kategori.

4 av mina favoritprogram:
* Desperate Housewives
* Prison Break
* Hells Kitchen
* Efterlyst


4 saker jag gjorde igår:
* Fikade på Obs med pappa & Eko
* Hade middag här hemma för Lina & Cenk
* Handlade på Willys
* Fönster shoppade


4 saker jag ser fram emot:
* Paradis partyt jag ska ha om 2 veckor
* Vilken tid jag ska få min semester
* Ytterligare ett minus på vågen
* Att spara till vårt bröllop

4 Favorit restauranger:
* Elysé
* Thai restaurangen på Möllan
* Turkiska restaurnagen bakom hotell Club Sidar "Världens godaste Mevlana"
* Mina föräldrars kök


4 saker på min önskelista:
* Vovve
* Bröllop
* Hus
* Barn
(I ordning)


4 personer som jag utmanar:

Faten
Laura
Tess
Malin

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, metrobloggen var lite konstig igår...

Jo lite jobbigt är det väl, men det är bara 8 veckor till nu, så är det över med att pendla, då åker jag nog dit då och då bara för tills examen i maj/juni.

Ja det var nog från bilderna eller kanske något inlägg om Syrien förresten.

Vad tråkigt för din man, ja den ekonomiska krisen kom ganska olägligt för oss också...H ville inte ens komma hit, så sa jag att det är lätt att fixa jobb här, men det var i våras och en lågkonjuktur anades inte...
Har han fått permanent uppehållstillstånd nu då efter två år?

Aha i Danmark, men de e ju helt ok med tanke på lönen och det är inte så långt pendlingsavstånd.

Nja, bra och bra, han har läst svenska nu i tre månader, och för några veckor sedan fick han flytta upp en kurs, han tycker de e nog lite svårt just nu eftersom han fick ett litet glapp, men den första kursen han gick var för lätt så det fungerar nog. Sen senare funderar vi på brandman eller polis till honom.

Anläggningsarbete, vad är det?

Det är bara bröllop vi ska ha och gifta oss borgerligt också i Sverige.
Jag vill ju gifta mig snart, för att kunna planera barn rätt så snart;) Så därför blir det Turkiet där det är billigt att ordna fint bröllop och hans släkt är så stor så det blir en stor bröllopsfest förmodligen, och i Sverige blir det en bröllopsmottagning.

Ja, vi har inga fasta inkomster än, men hans familj ordnar bröllopet i Turkiet, och så har han sparade pengar också.

Nej jag ska köpa klänning i sommar (ska beställa från Kina), och nej vi har inte beställt ringar, men det går ju snabbt, blir ju silverringar pga av att han är muslim så det är heller inga stora kostnader.

Oj ett riktigt prinsessbröllop det låter som en dröm, och jag hade nog med velat ha det, men eftersom jag vill ha barn nästa år så får det bli ett turkiskt prinsessbröllop haha

Är han från Alanya eller från en annan stad? Kanske har frågat det förut, men frågar igen...
Hur gammal är din man?
Kram

Anonym sa...

Hej gumman! Nu får du ännu en utmaning, eller egentligen är det inte en utmaning utan en AWARD! Gå in till min blogg och hämta den! ;)

Tack så mycket för din utmaning också, ska göra den lite senare!

Kram!

Anonym sa...

Hej! Du behöver inte ursäkta dig, jag har själv inte varit på något vidare blogghumör. hoppas du är piggare nu.

Jag var bara ner och "levde livet" jobbade och sparade pengar för att åka ner och träffa gamla vänner. nu nästa gång jag åker blir det nog en 2v vistelse. förhoppningsvis så ska jag ner i sommar igen, om det löser sig ekonomiskt. Det är ju inte bara, tyvärr. Okej, va kul. Men du kände att de fanns "kemi" mellan er två redan från början eller?

Tackar, jag läste Samhäll Samhäll, mest inriktade jag mig på turism och historia. så jag är väl egentligen inte utbildad till någonting:S Känns lite surt egentligen.

Jo, så kände jag med när jag läst om sköldkörteln, men nu har jag testat mig 2 gånger för de och de kan inte hitta något fel. Men de tycker jag du gör rätt i att kolla upp det ännu en gång till.

Du måste ha otroligt stakr karaktär som klara av att följa cambridge. förstår om det tar pyskiskt oxå, min granne höll på med de ett tag, men blev deprimerad så nu har hon slutat.

Jag har aldrig klarat av att skippa bröd utan jag har tillåtit mig själv att äta grovt bröd på morgonen, så man kan säga att jag kört på en snällare variant av Gi. Ja, jag har oxå funderat på det där med LCHF. Men idags läget försöker jag mig på att leva så häslosamt det går utan att falla tillbaka i gamla mönster. Jag strävar inte efter att gå ner i vikt. Har undvikit vågen ett bra tag, kanske skulle behöva ställa mig på den. hur är det själv har du nåt din trivselvikt? Eller vad är ditt långsiktiga mål?

Kram!

Anonym sa...

Ska väl svara på ditt långa brev till kommentar också... :P

Jo, nog FINNS det väl allergiker i Turkiet också, men det är betydligt vanligare i Norden. Jag tror att det beror på att det är så rent överallt, och att luften förorenas av så mycket kemikalier så motståndskraften försämras. Eller något.. Mina sämsta ämnen i skolan var nog fysik och kemi, så det där vet jag inte mycket om, men jag har för mig att det beror på något liknande.

Jag hatar också Vodka Bull, det smakar så äckligt! Usch! Förut kunde jag dricka det mesta, men nu blir det mest öl om jag dricker något. Annars så är jag nog en frukt-coctail-person tror jag. :) Tequila är något som jag inte heller rör. En gång ville min kompis (som ALLTID sveper flera glas med tequila) att jag skulle dricka ett glas, och några minuter senare låg jag på toaletten och spydde. Min mage klarar inte av tequila. :) Hur är det med raki, gillar du det?

Haha, ja, det här med åldrar är lite diffust i Turkiet. Det finns ju vissa som inte har blivit registrerade direkt vid födseln, så i mångas ID-kort står det att de är födda 1 januari, och kanske några år EFTER att de på riktigt är födda.. :P Ahmets svåger och hans fyra brödrar är till exempel allesammans födda den 1 januari enligt deras ID-kort.. :P Ahmet har två äldre systrar, den ena är 30 och bor här i Istanbul. Hon har en son på 5 och väntar sitt andra barn nu om två veckor. Den andra systern är 27 och bor i Alanya och jobbar som lärare i turkiska. Vad sysslar Ekos syskon med?

Kram!

Anonym sa...

Hej tjejen!
Du har fått en till Award, fast på min sida;)
Kram