Trettonde dag jul

Igår så tjata jag på Eko att göra hans underbara kåldolmar han gjorde för ca; en månad sen. Vi hade inget kött så jag lovade att köpa hem det på vägen efter jobb som slutade 20. Då sa han att han endast skulle berätta hur man gjorde så kunde jag göra detta själv.
Det slutade med att han gjorde allt själv, BARA för att det inte skulle se ut att jag inte hjälpte till så diska jag den lilla disken som fanns (han hade ju redan diskat allt) =)

De blev inte lika goda som förra gången =( Kanske för vi förra gången hade kycklingfärs och denna gång blev det nötfärs...


Idag var en seg dag!

Kom hem från jobb 16 och hoppa i badet, så nice och avslappnande.

Åt kåldolmarna sen igår med pappa som kom hit och nu flera timmar efter ligger han i min soffa och snarkar HÖGT! För er som hört honom ver vad jag pratar om haha.
Men han har det skönt =)
Jag har bäddat in honom i tjockt täcke och då han fryser i vår lägenhet har han t.o.m jackan på sig fortfarande haha.

Imorgon har jag prov inför provtjänstgöringen - LÄSKIGT!

Please, cross your fingers for me...xxx

3 kommentarer:

Anonym sa...

håller tummarna!! :)

Anonym sa...

Alla sorters nötter går nog bra fast chillinötter e jag tveksam på eftersom de har den där ytan runt om. Den kanske inte är så bra. Tror inte fläsksvål är bra heller om du inte utesluter övriga kolhydrater helt. För det är massor med fett i dem och om du inte slutar med kolhydrater så kommer din kropp lagra fettet istället för att bränna det direkt. =(
Kram

Anonym sa...

Åhhh, TACK, vad snäll du är! :D

Haha, jag är också helt förälskad i mina stövlar, ibland kan jag gå och ta upp dem i min famn och krama dem... Jag är underlig.. :P Men det är så härligt då man hittar något som man verkligen tycker om! :)

Kan inte du lägga in en bild på dina stövlar? :)

Kraaaam!