En snabbis...

Andra provtjänstgörings dagen idag och möte med chefen som sa att jag var jätte duktig med tanke på den korta utbildningen. Tyckte inte att jag behövde fler dagar fast vill heller inte vara taskiga och släppa mig på min första dag en måndag då det är rusningstrafik - SÅ de tyckte att bara efter 2 dagars prov som igentligen ska vara 3 att börja vikariatet - WOW!
Är faktist lite stolt över mig själv!

IALLAFALL.......
JAG VET ATT NI ÄR FLER DÄR UTE SOM LÄSER MIN BLOGG, HAR ETT FLERTAL BESÖK PER DAG OCH BARA EN HAR SVARAT, KOM IGEN NU, SVAAARA.

Som Carolina kommenterade så ville jag starta från och med idag att uppdatera mera MEN får jag inte 5 svar MINST så ska jag inte blogga på 1 MÅNAD!!!

Så det sista jag skriver är att jag och min bästaste vän Susanna ska på bio ikväll och se Australia, hoppas den är bra. Sen ska jag om thai thai på möllan och köpa hem Satay, mums filibabba.

SÅ SVARA NU!

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAha ha guuuud buffalo,kjol över byxan och snelugg e nog mina starkaste minnen från barndomen/tidiga tonåren..hahaha

oh ja,ta kort o lägg upp i bloggen. haha

Anonym sa...

Haha, hoppas att det är fler som svarar nu då. Gillar att läsa din blogg!

Nä, igår blev det ingen uppdatering. För en gångs skull :P Vi gick upp vid ett och klockan två skulle vi hämta upp en kompis till Alma och sen var det full rulle med massa saker att fixa efter det. Så man kan väl säga att jag, eller vi, var extra sociala igår ;) haha!

Kram!