Izel "Hasretim"

Denna låten var vår club dance. Vi i animation teamet på hotellet hade 3 club danser och denna var den sista. Näst sist vi var hemma hos Lina satte vi på denna låten och jag och Eko bjöd på en dans uppvisning hahaha MINNEN!!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja visst är det? Min farmor berättade det för mig och tyckte det var riktigt roligt så tänkte jag skulle dela med mig ;)

Ja, redan imorgon :O Det har gått så sjukt fort så det är läskigt. Kommer ihåg då jag första gången träffade Senol och vi pratade om att jag skulle göra lumpen, och då var det 7 månade kvar och det känns som om det var... Ja, inte så länge sedan i alla fall. :P
Precis. Så på så sätt är det skönt att åka imorgon och inte på måndag. För som du säger så kan det bli jobbigt med en massa människor direkt, och jag hatar att komma in någonstans när man är ny och det är hur mycket folk som helst.

Hahaha, det är så illa alltså? ;) Nä, men jag ska faktiskt erkänna att jag kan inte heller vår tvättmaskin. Dock kan jag ju sätta på den, men sen så är det ju massa saker man ska "ställa in" och jag lär mig aldrig vilket som ska stå på vilket. :P
Haha, men det är ju ändå skönt att ha föräldrar som hjälper en. Men risken blir väl också att man kanske blir lite slapp? :P

Haha, vad sött ändå! Hörde de stora killarna och bestämde sig för att rymma. Och att "bara" vara 16 år dessutom. Vet jag inte om jag själv skulle ha klara, haha.
Nä kanske inte :) Så du ska vara glad över att han rymde ;) Men ja, hans mamma måste ha vart grymt orolig :P

Jaha ok :) Då kanske det var dig jag hörde då när jag var i Malmö med Alma. Då var det en kvinnlig röst som sa tåg X kommer in på språr X. Visserligen finns det väl fler tjejer än du som jobbar där, men man vet ju aldrig ;)
Kan tänka mig att det är lite stressigt/jobbigt i början. Men du kommer nog över det när du väl kommit in riktigt i det =)

Jag tycker det är jättefint med prinsess himmel, fast kanske inte något jag skulle ha nu, haha! Men när jag var mindre... :)

Anonym sa...

Hej
Jag åker från Trollhättan, så det är en bit att åka, men det är i två månader till så jag får stå ut. Ja, min pappa är från Spanien, mamma från Sverige, min man är från Turkiet:)Han har bara bott här i 3 mån nu!
Ja, jag jobbar extra som spanskalärare -ganska kul och extrapengar.
Din man är också från Turkiet har jag förstått, är väl därför jag började läsa din blogg hehe! Trivs han i Sverige då?
Kram