Är helt slut

I huvodet och ögonen och kroppen, ja everywhere.

Måste ju välkommna en ny blogg läsare "Foxy" welcome to my crib!

Nu var det meningen att jag skulle kolla min mail angående jobb till turken i soffan och då läser jag mina mail och är tvungen att läsa deras bloggar och sen hamnar jag automatiskt på bloglovin och nu sitter jag här.
LORD!!!
(Faten det ordet har fastnat i mitt huvod!!!)

Jobbat sen 6 - 14. 20 och denna dag har varit helt katastrofal. Först sitter jag och tror jag har kontroll över alla förseningar sen tycker dom jag ska byta plats för det blir för mycket för mig, visst det går 15 min sen vill dom ha mig tillbaka och då är allt knappast under kontroll så jag får änu mer skit och får panik.
Till slut får jag lunch och sen möte. På mötet spelade vi spel fast det handlade om företaget. Lärorikt för mig som ny men skit för de andra som varit där genom åren.

Fick änu mer skit när jag satte mig igen, men lite kontroll hade jag. Sen var det änrligen dags för mig att gå hem - FINALLY!
Cyklar hem och direkt när jag kommer in genom dörren ringer mannen mig och vill att jag går ner till bilen.
Han övningskörde idag med papsen.
Och vi köpte äntligen ett paket med körlektioner till honom idag. Så han är ganska nöjd.
Sticker om Özen all frukt för att handla lite och det blev entrecoté till middag. Männen körde med stekt potatis med bearnaise sås och jag med broccoli, champinjoner och squash och feta ost.

En vän ringde mig idag - berättade en tråkig nyhet och var jätte ledsen - jag sa till henne att jag tyvärr inte var förvånad men jag är där i vått och torrt, det vet du gumman. Har varit det sen första dagen vi möttes och kommer alltid att vara det no matter what!
Jag håller tummarna att du är stark nog att fatta rätt beslut. För det ändå som kommer att ske om du kommer ut med detta är att du blir lycklig, och jag vill ha en lycklig vän.
I love you boo!

Nä, nu ska jag göra min vardags syssla - checka bloglovin och valpar på blocket!

(svarar på comments later)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul att du frågar! Ja kanske men det beror ju på mitt schema. det det är ju lördag så jag dansar på sultan 7,8 och ankara 9,10 + att en indisk restaurang vill boka in nåt. Vilken tid hade ni tänkt gå dit/ev äta? Funderar ni på att gå ut sen? Kram

Anonym sa...

Halloj,

Känner inte igen mig här inne :)

Ska lägga till i mina bokmärken så jag hittar hit igen, tror att jag tappat bort din blogg...

Men från och med nu är jag en stammis :)

Kram kram

Anonym sa...

Hehe - jo jag pendlar varje vecka till Malmö! Jo Uddevalla är nära Trollhättan:) Nej tror inte jag känner den tjejen, känner inga där.
Om jag har förstått på din blogg är inte du heller helsvensk?

Oh vad tråkigt att han inte trivs, han har bott några år i Sverige va?
Jo min man trivs hittills i alla fall! Han blev positivt överraskad av Sverige, även om det är svårt att hitta ett bra jobb. Men jag tror han kommer börja plugga någonting (hoppas jag för hans skull) när jag har fått jobb.
Han läser svenska och extrajobbar på ett tryckeri och på en pizzeria.
Vad gör din man?
Kram