Tips på bredbands bolag...?!?!

Jag är sååå trött att jag igentligen inte orkar sitta här.
Men var tvungen att sätta mig ner för att leta bredbands bolag och en bra frisör! Var ju igentligen meningen att gå till frisören samma dag som ansiktsbehandlinge (lördag) så jag kan känna mig dubbel fräsch men tiden har gått så fort att jag inte hunnit med.
Satt på jobb och funderade på frisör skolan på Gustav som jag blev tipsad om. Men nu efter att ha sökt på nätet så har jag hittat så mycket beröm från Larsson & Lange. Där verkar dyrt, men just nu när jag kan "ta i trä" så ska jag unna mig det bästa. Och en frisör för mig är super viktigt. Inte för att jag vet exakt vad jag vill ha längre, men det är just därför jag vill till denna salong där jag hört att dom är jätte duktiga med att se vad man passar till.

Sen är det en fråga om bredbands bolag....några tips?
Igentligen har jag inget, utan detta är min pappas vi har haft i 2 år nu så nu är det dags att skaffa eget och papsen som har blivit mer intresserad av internet vill ha sitt tillbaka ofcourse.

ÄR DE HÄR TELE2 MOBILA BREDBAND BRA?

Har nämligen hittat ett jätte bra erbjudande från dom.

Annars så var detta första dagen då jag jobbade från 05.30. Det var inget roligt att stiga upp 04.00 kan jag säg. Det var liksom mitt i natten. Men sen slutade jag ju 13 så det var nice.

Sen mötte jag upp rörmokaren som äntligen fixade kranen i köket. Det blev en helt ny blandare, nice!

Sen kom Flash och vi var ute i parken, Flash, jag & Eko.
Sen gick jag och lade mig och efter 2 timmar kom Eko in och väckte mig, det hann bli mörkt och jag trodde seriöst helt länge att det var morgon haha.
Eko lagade mat så det var skönt att jag slapp både mat & disk.

Nu är det fixat!
Paradisparty hemma hos mig lördagen den 7 februari kl: 18.00.
Alla får ta med en tjejkompis och egen dricka, så står jag för snacks, bra musik och en rolig kväll =)
Alla Malmö-tjejer är välkomna =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gumman! Nu ska jag försöka att svara på din roman till kommentar, hehe.. :) Min blir nog inte riktigt lika lång som din. :)

Har du inte smakat på Crispy Chicken? Den är den godaste av alla BurgerKing-hamburgare, precis som namnet säger så är den väldigt krispig.. :P Haha, jag tror nog inte att jag skulle våga smaka på McSwed, det låter lite äckligt med kokt potatis och inlagd sill i en hamburgare... :P Dessutom är jag allergisk mot fisk!

Vad skönt att höra att du har så pass trevliga svärmödrar, ofta så brukar inte de turkiska tjejerna komma så bra överens med sina svärmödrar.. Jag vet till och med en svärmor som SLÅR sina svärdöttrar och utnyttjar dem som tjänsteflickor hemma! :S Jag gillar Ahmets mamma, hon är ganska lugn och bestämd av sig, och vi har inte haft några problem tills vidare i alla fall! Men å andra sidan så är vi ju inte gifta ännu, kanske hon ändras efter det...! Hoppas inte! :)

Jag förstår att det är jobbigt att sitta i soffan och inte förstå vad någon säger, utan bara sitta tyst och le i ett hörn... :S Så var det för mig också innan jag lärde mig turkiska, nu kan jag ju i alla fall delta i diskussionerna och de kan inte prata OM mig om jag sitter där eftersom jag förstår allt de säger. :) Men jag förstår också Eko, det måste vara ganska jobbigt att översätta precis allting som sägs. Någon gång då jag har träffat svenska kompisar då Ahmet har varit med så har vi alltid problem med språket. Ska vi prata engelska så att han också förstår, eller ska vi prata svenska? :S Nåja, nu har jag ju inte så många svenska kompisar i Istanbul precis, så det problemet har vi inte nu, men förut, i Alanya.. :P

Haha, ja, vi har säkert dansat i närheten av varandra någon gång. Jag brukade för det mesta vara på Havanna, men ibland så blev det även Bistro Bellman, James Dean och Zapf Hahn. Vi guider hade ju också 50% rabatt på Havanna, Bistro Bellman och Zapf Hahn, så det var kanske inte så konstigt att vi var där mest. :) Har du smakat på Kids of love på Havanna någon gång? Underbar coctail!!! Jag har tyvärr inte stött på den någon annanstans, och inte heller har jag hittat något recept på den på internet, så jag antar att det är en drink de själva har hittat på..

Paradisparty, det låter kul! Varifrån kommer namnet? Ska du ha paradistema eller? :)

Det blev visst inte så kort trots allt, hehe! :)

Ha det bra vännen!

Kraaaam!

Anonym sa...

Hej Jen:)
Oj en som spionerar på er...Hoppas det inte blir förföljelse sen...
Ja, jag vill ju gifta mig så fort som möjligt, för jag vill ha barn hehe;) Så därför gifter vi oss i Turkiet - jättebilligt och så blir det kul också;)
Har ni tänkt gifta er i Sv eller i Turkiet?

Anonym sa...

du babe! hihi
Jag kommer nog, om Cenk kan hantera lillen med tanke på alla tänderna som är på väg. Ahh jobbigt gnällade hela tiden typ.

pöss

Anonym sa...

Okej, jag ska försöka att hålla det kort denna gång! :) Annars så innehåller ju våra kommentarer tillräckligt med material för ett helt blogginlägg, haha! ;)

Ja, jag är allergisk mot en massa saker. Fisk, bananer, mandel och nötter till exempel. Värst är nötter, för bara jag äter pyttelite av något som innehåller nötter så sväller min hals upp och jag kan kvävas. Det var riktigt nära ögat en gång, och det vill jag inte uppleva en gång till. Då hade jag bara ätit en halv liten plätt med någon jordnötskräm på (som jag trodde var vanlig chokladsås), men jag mådde illa och spydde upp det, och efter det så kunde jag inte andas, varken genom näsan eller munnen. Det var de värsta sekunderna i mitt liv, mina ögon fylldes av tårar och jag försökte dra in luft, men det GICK INTE!! Som tur är så befann jag mig hos läkaren på ett av våra hotell just då det hände och de lade en syremask på mig och gav dropp åt mig direkt, annars skulle jag inte ha klarat av många minuter till. Om det skulle ha hänt 5 minuter senare skulle jag ha suttit på en dolmus till Alanya... Skrämmande att tänka så. :S Så är det ju så jobbigt då det kan finnas nötter i det mesta, i kakor, kex och choklad, och de flesta här i Turkiet så vet inte ens vad det innebär att vara allergisk mot något..! De kanske tror att jag inte GILLAR nötter, och förstår inte att det är livsfarligt för mig att få i mig något som innehåller det. Om Ahmet äter en chokladstång med nötter har han kyssförbud i flera timmar efter det.. :S

Kids of love ska du absolut testa på om du åker till Alanya i sommar. Har som sagt ingen aning om vad den innehåller, men den påminner lite om Sex on the beach, fast den är MYCKET godare! ;) Orgasm är också gott. ;) Är det Long Island Ice Tea som du menar, som alla dricker och som du blev så full av? :) Jag har smakat på den en gång, men den var inte alls i min smak, jag fick kväljningar av den. Äckligt, men det finns ju mycket alkohol i den...

Ahaa, NU förstår jag.. PARADISparty, jahaa...! :D Men det låter som en kul grej att ordna för sina tjejkompisar, undrar om det skulle gå hem i Turkiet också..? :P

Jo, visst tror jag att de här kvinnorna som blir illa behandlade av sin svärmor har sagt till sina män, men de tror väl inte på vad de säger. I Turkiet är ju mamman nästintill helig för sönerna... Varför skulle deras mamma ljuga..? :S Hur gammal är E:s syster? Har han flera syskon eller bara en syster?

Haha, ja, det tar flera timmar för mig också att svara på bloggkommentarerna... :) Speciellt dina, men det är ju mitt eget fel att jag skriver så mycket! Jag skulle ju kanske kunna fatta mig kortare också, som alla andra.. :)

Sov gott gumman!

Kram!

Anonym sa...

Hello honey=)
JObbar du också med tåg?? som vadå?? samma bransch hehe..
Nej jag hade en veckas semester i december och har bara fått 434kr för hela den veckan! Fattas typ 3000kr så..och det är inget man skiter i...jag vet att de försöker lura en på lönen hela tiden, men mig kan man inte lura! jag är fattig och behöver mina surt ihop arbetande pengar...hehe..

Nej jag vet inte varför jag gillar turkar riktigt..
Varför gillar du Inte turkar?? förutom din man då såklart!
Jag gillar språket, utseendet och mentaliteten...fast många av dem är ju skit stövlar måste jag ju ändå säga!
Jag har aldrig varit i turkiet ens..men jag har varit i Marocko och då började jag hata araber haha..Fastän min förra pojkvän också var från Libyen, precis som han jag har nu..men men..kan inte styra det..stackars mamma..haha, hon vll ju att jag ska ha mig en svenne banan, annars kommer jag luta fira jul tror hon..haha..

Hur kommer din man överens med dina föräldrar då?? Funkar det bra?
Jo jag pratade nästan bara engelska med mitt ex, trots att han var tvungen att lära sig svenska..man fastnar lätt..men det är Sååå skönt att prata svenska med salem nu...trots att han förstår lite halv dåligt!Men det gör ingt att jag får säga vissa saker typ 225ggr..
Min kille jobbar på gym, han tar hand om städningen och ser till att allt finns o så..Sen håller han på att utbilda sig till personlig tränare också..
och alla påpekar jämt det bara för att jag är tjock och han har kropp som en gud..men han gillar mig ändå haha..Vad jobbar din man med??

Vi har bara varit tillsammans i 3
månader, men det känns längre då han o mitt ex har samma kompisar så jag träffar samma gäng liksom hela tiden..
Men det är lite sorgligt att vi bråkar så mycket..men jag har alltid varit sån liksom..mycket bråk i början, sen när man lär känna varandra mer och mer så bråkar man mindre..men nu i börjar upptäcker man nya sidor hela tiden, både på gott och ont såklart..

Har du träffat din mans familj nåt??
Saknar han inte dem när han är i sverige?? eller har han nån här??
Åker ni dit typ en gång om året eller så??
Vad bra att du inte tar illa upp..jag som är så nyfiken..haha..

jag lägger till dig på blogglovin med, så jag vet när du har skrivit..hehe..

Lycka till med bredbandet nu! Hoppas du hittar något bra!
Kram

Anonym sa...

Heey! Taack för att du välkommnade mig på din blogg hihi *glad* Altså det är så roligt för du är som jag.. jag hade också kunnat slänga i mig pizzan på två röda altså haha.

Taack för komplimangen om min ögonskugga hehe. I try!! Måste bara säga att bilden på dig och din kille e jättevacker=) Förresten, varför inte Bredbandsbolaget?? Dom e ju snabba=) Ska lägga till dig oxå nu, som favvo =)

Kramis