My life

För 15 år sen - 1994

Då gick jag i fjärde klass. Hade precis börjat på Kirsebergs skolan som blev den bästa klassen jag någonsin haft. Lärde känna Malin - shit det betyder ju att vi känt varandra i 15 år! Jag var i London hos min faster.

För 10 år sen - 1999

Jag gick i 9.an/Jag började gymnasiet, Gick på min efterlängtade skolbal. Dejtade väldans mycket. Tyson föddes och jag blev hundägare för första gången (R.I.P) Familjen köpte hus i Spanien. Var i Spanien 2 gånger.

För 5 år sen - 2004

Var sambo med killen jag trodde jag skulle spendera mitt liv med. Flyttade till Ystad. Gick på folkhögskola i Tommelilla och Malmö. Pratade med Sally heeela nätterna nästan vaaarje dag. Pendlade varje månad till fängelset där min sambo (särbo) satt. Satt på golvet med min stationära dator för att jag inte hade ett dator bord haha. Spenderade all min fria tid till mitt livs kärlek Tyson.
Mamma gifte sig.

För 3 år sen - 2006

Bodde i Göteborg. Tog slut mellan mig och min ex sambo. Blev tillsammans med Eko. Blev sambo med Eko. Förlovade mig. Gifte mig. Flyttade in i denna lägenheten. Bodde i Turkiet ett halvår. Tyson dog (V.I.F) Jobbade i hemtjänsten. Jobbade i en klädfabrik. Jobbade i miniclubben (Alanya) Bråkade med min bror och häxan, kontakten tog slut. Eko kom till Sverige.
Shit, vad det hände många stora grejor detta året!

För ett år sen - 2008

Jag och älsklingen firade 2 år. Jag jobbade i hemtjänsten. Jag blev arbetslös. Jag passade hundar. Jag fick ett jobb. Vi var fattiga. Eko blev syssellös. Eko fick jobb. Jag gick ner 13 kg. Jag gick upp 10 kg.
Jag fick en gudson.

För 3 månader sen - November

Deprimerade över ekonomin. Var arbetslösa båda två. Jag blev 25, han blev 27. Vi hade en över lyckad fest. Gick på vatten gympa. Gick i skogen ofta med Siri och tränade. Passade Flash. Hade middag för familjen. Festade hemma hos Faten. Tjejfest hos Jennifer & Sorine. Eko fick PUT. Jag fick 2 jobb erbjudande. Jag fick ett vikariat.


Idag - 15 januari - 2009

Jobbat sen 7 till 14. Har klarat av en stressig dag på jobb galant, utan ångest!!!
Pratat med pappa, Eko, Sally, Matte och Daisy i telefon. Sms.at mamma Eko, mamma och Matte. Handlat cigg, kvällsposten och fredag. Cyklat. Under pausen medans jag skrivit detta inlägg har jag suttit med Siri och Cappo i mitt kök och bolmat. Diskuterat jobb, dieter och grannar.

Imorgon - 16 januari - 2009

Jobba 6 till 14. Sova middag. Vakna igen och veta att jag kan sova hur länge jag vill dagen efter. KOPPLA AV!!! Vill ta mig en drink men det ingår nog inte i dieten.

Om ett år - 2009/2010

Få fast jobb. Eko bli lärling anställd. Vi köper hus. Jag blir med valp. Jag blir gravid. Jag blir smal. Vi reser utomlands. Vi har bröllop. Eko för körkort (och bil). Att vi alla (min familj) blir lyckliga!

Om 10 år 2019/2020

Oh my GOD! Då är jag 35/36 år. Har 2 ringar på fingret. Eko har fast jobb. Jag äger ett hund dagis (fast 5 av hundarna är mina egna =) Vi bor i villa. Vi har 3 eller 4 barn. Mina föräldrar bor i varsitt lilla hus på varsin sida om vårt hus =)

Snodde denna av Narin

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hej
Ja den är lite rolig den listan. Nej jag är inte i Malmö, pluggar bara där, fast nu pendlar jag dit. Är i Malmö nu faktiskt:)
Kram

Anonym sa...

Vad kul med ny bloggdesign, den är verkligen fräsch! Fast sidan tar fortfarande länge att ladda, buhuu!

Har lagt upp en bild på McTurco på min blogg nu, så får du se! :) Haha, du kan ju planera och en McSwed-burgare också, vad tycker du att fyllningen skulle vara? Jag tycker också bättre om BurgerKing än McDonalds, deras hamburgare är mycket godare! Älskar CrispyChicken, förra året så åt jag en CrispyChicken-meny 3-4 ggr i veckan i Alanya. BurgerKing låg strategiskt placerat på vägen mellan vårt kontor och guidelägenheten, så det var så enkelt att sticka av där på vägen hem.. Till sist behövde jag inte beställa längre, direkt som de såg mig närma dörren vände de sig om och ropade: en CrispyChicken-meny utan saltgurka! Hahaha! XD Men här i Istanbul äter vi på McDonalds då det blir billigare med GencTurkcell, man får två menyer till priset av ett. Man måste göra så då man har lite pengar. :)

Potatismos i poaca är faktiskt GOTT! :) Jag gillar det i alla fall, men de med ostfyllning är nog ändå bäst. :)

Ojdå, tråkigt att sitta så länge i bussen... Jag har åkt från Alanya till Istanbul en gång, och det tog 15 timmar, man hade ganska ont i rumpmusklerna efter det..! Vad tyckte du om Kirsehir? Har du varit där flera gånger? Hurdana är Ekos föräldrar? Kan de engelska? :) Blev ganska många frågor igen, hoppas du inte tar illa upp!

Ta hand om dig, jag återkommer!

Kram!

Anonym sa...

Vilken snygg blogg design du har! Jätte fin blogg, brukar läsa den med jämna mellan rum! :)

Anonym sa...

Hej. Vad kul att det fick dig att skratta..haha..Jag skrattade som fan när jag skrev också, för jag hör hans röst i huvudet hela tiden, men lite svårt att skriva ner det..haha..Han pratar ju svenska, men med brytning plus att han pratar roligt liksom..
Jättefin bild på dig och din man ,läste att ni var gifta, Grattis =) , jag vill också gifta mig någon dag! Hur länge har din man varit i Sverige då?? Kram Therese