Mitt flickrum

Såg ut så här, med plancher över allt. När den tiden var över var rummet bombaderat av rosor och hjärtan.

På bilderna är vi nog 12 år haha såå sjukt, minns den dagen som igår, vi trodde vi var sjukt "vuxna" hahaha.
Malin är också med på bilderna ju =)







4 kommentarer:

Anonym sa...

Sån där prinsesshimmel ville jag också ha när jag var liten, men fick aldrig någon. haha

Anonym sa...

Ja det låter bra! Haha!
Ja instämmer =)

Anonym sa...

Jag åker på söndag, bara tre dagar kvar. HJÄLP! Dock börjar vi inte förens på måndag, men eftersom det inte gick några tåg för mig på måndagen så jag kunde komma dit INNAN klockan elva, så måste jag åka på söndagen.
Vet inte riktigt hur det är med datorer. Vet att det finns där, men tror inte vi kommer att få använda dem förens efter någon månad, eller nåt. Sen när det gäller egna datorer har jag för mig att det var något liknande.

Fan vad tråkigt! Det är ju ändå ett bra tag att jobba utan att få lön. Jag hade själv blivit skitsur! Och dessutom om det också var så att han jobbade mer eller mindre "på riktigt" eller va man ska kalla det. Och sen att dom frågar om han vill utbilda sig till något annat? Vafan är det för någon stil då? :S

Oj, inte ens sett en strand? :O Tänk vilken skillnad det är ändå. Helt sjukt! När jag hör sådant så mår jag faktiskt dåligt. Vi är alldeles för bortskämda med allt, utan att vi ens vet om det. Vi "klagar" tex på skolan och skolkar lite då och då för att vi inte orkar, men så finns det dem som inte ens KAN gå i skolan.
Och att vi måste åka iväg och göra saker hela tiden...
Haha, rymde han till Alanya?
Jo, men det är ju bra det i alla fall. :) Hade jag själv haft det så hade jag nog också vart väldigt mån om att mina barn skulle få uppleva det jag inte fick.

Se där, om det går bra så har du ju ingenting att oroa dig över. =) Även fast du skulle göra några fel så är det inte mer än mänskligt.

Haha, kan tänka mig att det är en bra tidsfördrift. OCH att man lätt blir beroende av det.
Det är nog sant so du säger, att det är mer logik än matte, men min logik är inte så bra den heller, haha! Men det är väl bara att öva upp. Sen har jag inget tålamod till det heller, så jag får väl strunta i det ändå ;)

Vad är det du jobbar med egentligen förresteen? Är det du som bland annat säger till i högtalarna om ett tåg är försenat, att det kommer in på nytt spår och liknande? :)

Anonym sa...

Typiskt ju! haha men ähh om du bet av en nagel så är det ju enkelt fixat! hade du bitit av Alla hade det ju inte vart så bra:S Jag biter mest när jag är stressad också. Eller då jag inte tänker på det typ när jag kollar på tv. Fick ett het tips om att man ska ha tunna bomulls handskar när man känner på sig att man ska bita ex, sitter och jobbar eller tittar på tv.

Kan ju vara psoriasis men det behöver ju Absolut Inte vara det för att jag känner gen symtomen! finns ju massa hud åkommor som man kan få. Kolla upp det bara.Kan ju också vara vinter torra utslag.

Det är en skit sjukdom för att det inte går att bota och kommer när man minst behöver det ( som för mig innan vår bröllops dag förra året!)
Men jag blir prickig över allt! men sen så går det bort på ca 8 veckor och så ser jag ut som vanligt igen. Hade vart värre om jag fick pigment förändringar, som med vitiligo . Men efteråt ser jag alltså helt normal ut nu. Tills nästa gång:S
Det kliade för mig första gången jag fick ett skov men inte nu.

Ja med jobb och stress så känner jag igen mig! Mitt jobb går ut på att jag ska prestera och vara på topp JÄMT! det är omöjligt. Jag blir jätte stressad av det och nu har dom gjort massa förändringar som jag inte trivs med. Vi fick en ny personal chef i december som gjorde massa om struktureringar . Men nu har hon i sin tur fått sparken så det är ju nå posetivt.
Jag jobbar med telefon försäljning. Du kan ju tänka dig vilket bemötande man får i telefon. Man får mest skit och det är ju inte så kul, samtidigt som du ska sälja saker till alla dessa otrevliga människor.

Cumhur trivs jätte bra på sitt jobb. Han har träffat massa nya kompisar å så. Sen så är det ju inte så jobbigt heller och han får bra betalt. Ett bra första jobb i Svea helt enkelt;)

Kramar!