Meteorit i södra Sverige




Alltså vad är detta?

Först jordskalv/bävning och sen detta.
Ska man flytta från Skåne land mån tro?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, stället är litet men så mysigt. Har oxå alltid velat se Bodrum, får se kanske kommer någon gång i framtiden. Ja, hyra en bil och komma ut lite är inte alls dumt:D man får se som mycket mer, det "verkliga" Turkiet. Gökhan har en storebror som bor i Tyskland, samtidigt som att vi då möter varandra på halva vägen, och blir kanske lättare om vi båda anpassar oss till något nytt och skapr något eget. Okej, vad jobbade du med? :D Jag har alltid pendlat upp och ner i vikt och då menar jag inte ett par kilon utan 15 kg på korta perioder. så idags läget är mitt mål att försöka acceptera mig själv som jag är. Jadå, min helg har varit helt okej, en aning mycket dricka på fredangen kanske. Själv då?

xx

Anonym sa...

Jag jobbar med att städa pendeltåg på natten..Inte så glamouröst, men pengar..hehe..
Mm..jag tror också att andra araber har lite svårt för att förstå honom, men han själv säger att han förstår alla..haha..Dessutom tror jag det är rätt svårt att skriva arabiska med vanliga bokstäver..

Jag tror att hans exfru förstår arabiska rätt bra, de kan prata arabiska med varandra, men oftast svenska..Hon förstår definitivt bättre svenska än arabiska vad jag har förstått..men pratar de arabiska i Iran??

Varför vill du inte gifta dig muslimskt??
Jag kan tänka mig att göra det för hans skull, Men inte bara! utan jag vill gifta mig på riktigt också så klart..Men om vi gifter oss muslimskt så är det för HANS skull. Och jag har sagt till honom redan att den enda gången du NÅGONSIN kommer att få se mig i Hijab är om/när vi gifter oss muslimskt..hehe..
Det är ungefär så mycket vi har pratat om giftermål..
Han säger att han har inte bråttom att gifta sig, för han har ju redan papper..
Och jag är mer okeeej..men man kan gifta sig av kärlek också,inte bara för papper..Nej för det finns ingen riktig kärlek i Sverige svarar han då! Att här i Sverige gifter man sig, skaffar barn och sen skiljer sig..
Snacka om romantisk va?? hahaha
Men han har en point måste jag medge..För honom är att om man skaffar barn så är man bunda till varandra resen av livet och skilsmässa är inget alternativ..Om det nu inte är nödvändigt.

Han gillar inte turkar så värst mycket, så Turkiet är nog inget land han vill åka till..
Trots att jg älskar turkar, de på jobbet kallar mig halvturk för att jag hejade på Turkiet i fotbolls EM..Fråga mig inte varför för jag vet inte..men turkiet är en del av mitt hjärta..Killarna speciellt..haha

Pratar din man svenska?? Har han gått på SFI??
Om du tycker att jag ställer för personliga frågor behöver du inte svara..jag vill inte göra intrång på ditt privatliv..
Men är så nyfiken..hehe

Anonym sa...

Förresten..jag använder också bara leggings och strumpbyxor med klänning eller tunika..hehe..men mest för att det är så jäkla skönt, och fint=)
Jättefina kläder hade du köpt också såg jag!
Plus att outfiten var super fräsch=)

Anonym sa...

Gud vad söt blogg du har=)

Min dröm är också att få hela det där kittet med barn & villa osv=)

Å what the hell was that? Känns som att aliens snart kommer ta över hehe.