Godmorgon

Idag blir det städning för hela slanten.
Sitter med kaffet nu och har precis ätit frukost.
Tänkte läsa alla bloggar nu och svara på comments. Igår hann jag ju inte läsa en enda blogg, sås det är dubbelt upp idag =)

Har ni förrästen också sol idag - solen skiner här i skåne land - så skönt - man blir gladare på nått sätt fastän jag bara tänker vara hemma.

Kram så länge!

2 kommentarer:

Anonym sa...

S: Hejsan. Kul att du hittade mig :) Jag använder mig av Depend som jag färgar ögonbrynen med. Fast jag har egentligen jättemörkt hår också så det hela skulle väl passa bättre om jag hade annan färg på håret. HAH! Btw så kan man köpa det på Bo Ohlsson för runt 50 kronor :)

Trevligt att dom bor i Köpingebro, det ligger fem minuter ifrån mitt hem.. Var senast där igår. HAHA! Jag har ingen läkare som jag skrev om, skrev däremot om min dietist som lägger upp mitt matschema och sådant... Hon håller till i Simrishamn och heter Camilla :)

Mjo, jag har kämpat med detta i fyra år. Jag började gå upp när jag flyttade hit till Skåne.. Innan det så var jag smal så det suger rätt hårt att ha gått upp i vikt så pass mycket och så pass fort som jag har gjort.

Anonym sa...

Aha men då är det samma ställe jag menar. Brukar undervisa i närheten av den affären på tisdagar ska springa in ich köpa lite innan lektionen, tolga kommer bli så glad! Tack

Du får låna våra valpar haha Kram