Lägg dags

Har fortfarande inte gjort något! Hittade inget kul på facebook, det brukar oftast vara på söndagar då alla lägger in helgbilderna. Men inte en vanlig tråkig onsdag. Blocket hittade jag iheller ingen passande valp.

Om 8 minuter är det dags för mig att dricka "middag" och där efter hade jag tänkt mig att hoppa (bokstavligt talat) ner i sängen med boken för att sedan hoppas på att bli trött så jag kan nanna lite inför natt jobbet idag. Mitt första natt pass.
Det betyder att jag inte kommer att få se min man förän fredag natt. Eftersom jag går hem ifrån ikväll innan han kommer hem och kommer hem imorgon bitti när han sover. Och två nätter i raken har jag.

Läste en del kapitel igår kväll och den börjar bli lite mer läsvärd nu. Men sorglig!
Har ni fler boktips inför min resa till Turkiet? Jag läser oftast inte i Alanya, där har man fullt upp med aktiviteter, vänner, fester, umgås, sola & bada. Men hos mina svärföräldrar lär jag verkligen ha något att läsa (se förra inlägget)

Ni andra får ha en underbar dag med sol & värme idag för det tycks det vara.

Tror att det var dessa jag klicka hem igår




Någon som har denna mobilen, tycker den är fin, men är den bra?

2 kommentarer:

Mamma sa...

Kanske du hittar fler på Bokus eller AdLibris. Här e deras länkar.

http://www.bokus.com/se/?gclid=CLqPvMecy5oCFVCS3wodhx532w

http://www.adlibris.com/se/default.aspx

Puss & Kram!

Laura sa...

Du kan ju alltid läsa den första boken av Khaled Hosseini: "Flyga drake"! Jag har inte läst den själv ännu, men Ahmet håller på och läser den nu och han tycker att den är mycket bättre än "Tusen strålande solar". Själv ska jag köpa den på svenska då jag är i Finland. :) Vi har ju den på turkiska, men jag känner att jag vill läsa den på svenska först för att få ut mesta möjliga av boken. :)

Det finns inte ett enda H&M i hela Turkiet, om man inte räknar med deras fabriker där de tillverkar kläderna! Skandal! :S Vet faktiskt inte varför, för några år sedan var det tal om att det skulle öppnas ett i Istanbul, men inget har hänt... :S Det måste vara ATM som du menar i Alanya. Där brukade jag alltid köpa mina kläder i Alanya. :) Här i Istanbul går det ju dock ingen nöd på mig när det gäller H&M-kläder, det svämmar över av dem på marknaderna och man får dem väldigt, väldigt billigt! Dock kan det vara lite svårt om man är ute efter något speciellt klädesplagg, så därför väntar också två H&M-paket på mig hemma hos mamma i Finland... :S Aj aj, jag är shopaholic!

Det där med presenter till svärföräldrarna och resten av släkten har jag väldigt svårt med, har absolut ingen fantasi och så är det så svårt att veta vad de vill ha. Känns lite onödigt att köpa kläder då man hittar precis samma kläder men mycket billigare här! :S Sådant som är typiskt finskt som t.ex. Marimekko eller mumintrollen har de ju aldrig hört talas om och det betyder inget för dem, så det är ingen idé att köpa det heller. Choklad brukar jag alltid ha med mig då jag har varit till Finlans, men det skulle ju vara kul att ha något annat smått också! Håller själv på och funderar på vad jag ska köpa denna gång, om du kommer på något bra tips så får du jättegärna berätta för mig med! Sorry att jag inte kan hjälpa dig mer med presenttips! :S

Kram!