Dagarna som gick

I lördags cyklade jag till Hemmakväll för att hyra Da Vinci Koden, ville ju att Eko skulle se den innan vi skulle se Änglar & Demoner på bio. De hade inte filmerna inne då alla hade hyrt den just för samma anledning denna veckan haha.
Så jag cyklade vidare till Nöjesmagasinet där dom endast hade en kvar haha. Så sjukt!
Pappa ringde och frågade om jag ville med på road trip.
Yes, vi åkte för att hämta Sarah som skulle lämna hennes söta son Amir till hennes mamma i Oxie. Det blev en farlig körning då pappa kinte kunde låta bli att gullla med honom i framsätet. Han har helt fastnat för honom alltså haha.
Man blir glad av att se det, då tänker man ju på när han får barnbarn =)
Sedan körde vi vidare till Landskrona där vi släppta av Sara för hon skulle på fest.

Kom hem och under tiden tills jag väntade på att mannen skulle komma hem, såg jag på Eurovision Song Contest som så många andra.
Vet inte om jag tyckte att rätt låt vann, men den var inte dålig. Fasntade för Arash såklart, han är ju från Malmö & KB, my hood!
När mannen kom hem lagom till röstningen så skakade vi hand på att OM Norge vinner, så åker vi dit där nästa år för ESC!
Och dom vann!
Så nu har vi planerat att åka till Norge - Oslo i Maj nästa år!
Jag har ju själv bott där och letade lägenhet, första kontrakt som f*n för att jag blev helt hooked på Oslo. Jag har ändå varit lite överallt i världen men Oslo is the shit!
Varför - det vet jag inte, bara fastnade helt enkelt. Så jag har alltid velat ta med älsklingen dit, det kostar ju typ 150:- enkel resa med buss dit. Tar 7 timmar från Malmö, so why not.
Men gör vi denna resa nästa år så vill jag ta båten över för en härligare och annorlunda resa.
Aja, jag & mina planer haha.

Vi såg halva Da vinci koden och den var spännande fastän jag redan sett den så minns jag inte. Men vi var så trötta båda två så vi stängde av mitt i spänningen.
Så får låna den av mamma =) Vet ju att hon har den hemma =)

Söndag

Eko övningskörde med pappa till loppisen på Nydala. De har för det mesta nya saker och inte begagnat som vanliga loppisar har. Själv brukar jag köpa mitt smink där från kineserna. Loreal double extension som jag använder kostar närmare 200 på H&M men jag köper den för 60:- så jag sparar en hel del.
Iallafall så var dom där för att köpa sköljmedel, softlan, köper också alltid det där, en hel back som jag & pappa delar på.
Eller dom var inte där för sköljmedlet haha, de var där för att köpa en mobil till Eko´s storebror som present när vi kommer ner till Turkiet.
Mobiler och andra tekniska prylar är ju oftast i samma prisnivå som i Sverige om inte änu högre. Det blev en relativt fin mobil faktist för endast 1000:- som kostar 3000:- i affär. Fast tror den var begagnad, eller jag vet inte för jag har inte sett den eftersom de håller på att fixa in turkisk meny.

Behöver tips på gåvor till min svärmor, svärfar, svägerska & hennes 2 barn.
Mannnen har ju noll fantasi, och jag som oftast har fantasi står det helt plötsligt tomt. Kanske för att de inte utmärkt sig tillräckligt i vilka intressen de har. Nr 1 är iallafall en osthyvel till svärmor haha. Jag HATAR att de skär osten med kniv i tjocka, tjocka skivor.
Sen till Elif (svägerskans dotter) och hennes lillebror som jag tyvärr glömt namnet på. Han är nyfödd så har inte träffat han än.
Till dom har jag en tanke på - hm svårt att förklara. Liksom en uppblåsbar pool, eller borg eller vad det nu är för nått. Och köpa till bollar, precis som McDonald´s har. Så det blir ett litet boll hav.
De flesta av mina kompisar har de till deras barn så det verkar populärt nu.
De kan Elif på 6 år tycka är roligt, samtidigt som hennes lillebror kan tycka det är roligt lite senare. Jag vill inte köpa en massa kläder för det vet jag att svärmor gör hela tiden, men jag vill ju göra barnen glada ju.
Så var jag iallafall när jag var liten, man blev helt besviken när man fick kläder i födelsedagspresent/julklapp. Eller var det bara jag?
Bortskämd kanske jag också var.....
Har redan köpt ett målarset till Elif iallafall. Vi har tidigare köpr såååå fiiiina dockor och barbies, läkar leksaker osv. Men hon har tagit i sönder allt SAMMA DAG!
Hon var en liten djävul tidigare men jag hoppas hon växt upp & är lite snällare. *Puh*
Det enda hon tyckte om var en stor apa som hängde på en gren som man kan hänga någonstans på rummet som sa "I love you" om man tryckte någonstans. Men det fick man höra en hel vecka - så det skippar vi hahahaha.
Precis som pip leksakerna man tycker är jätte roliga för hundar - fast efter ett dygn av den jävla pip leksaken och när man råkar snubbla över den mitt i natten, då vill man bara slänga ut den från fönstret.

Pojkarna hämtade upp mig och vi körde rundor. Hamnade till slut i Arlöv och det blev en fika hos Silva & Tommy i deras mysiga trädgård. Jag gullade bara med deras kanin haha. Jag har alltså aldrig varit utan ett djur så här länge, jag börjar få panik!!!
Jag sa till Eko att om pappa hade gått med på det hade jag gått raka vägen till djurbutiken och köpt mig en kanin NU!
Eko sa chokerande JA och jag berättade för pappa som tyckte jag var ur löjlig & bad mig vänta tills jag får min efterlängtade valp istället.
Så rätt han hade =)

Idag har jag jobbat sen 6 imorse och jag var ganska död om man säger så.
Jag bara satt & gäspade hela dagen, hade jackan på mig då jag frös som en gnu och ville inget annat än lägga mig i sängen.
Eko ringde och ville möta mig på Entré men jag såg ut som en luffare och kände mig som en luffare så nej tack.
Men han hittade lite från New Yorker och fick rabatt av min kusin Mike som jobbar där.
Meningen var att han skulle köpa t-shirts från Dressman men han ville ha smakråd av mig - DÄR BLEV JAG GLAD!
Jag får inte köpa kläder till honom själv men han behöver mig när han själv ska handla hehe.
Det får bli nästa vecka, då vi båda behöver shoppa lite nya sommarkläder inför resan och även allmänt i sommar.

Nu har jag skrivit ett osammanhängande inlägg som jag är BÄST på!
Så det räcker för denna veckan *lol*

2 kommentarer:

Annica sa...

gumman du får uppdatera lite oftare så det inte blir sååååå långa inlägg haha

Kaninälskaren ja du vet vem ;) sa...

Nej jag håller med Erkan! En kanin åååh.... jag som alltid velat ha en men aldrig fått. Aw så sött, den kunde heta Kajsa eller Kalle, fast d e egentligen namnen jag hade velat ha på ankorna... men annars Snövit om den e vit eller Blomma, eller Stampe! aaw... *suck*
:)