En pik?

Dessa tre bilder är på tre koftor jag hittade nere i källaren när jag skulle ta upp resväskan. Dessa har svärmor stickat till oss, för våra framtida barn. Fick dom för två år sedan, sist vi träffade dom. Var det en pik?
Undrar vad hon har stickat detta året, eller så har hon gett upp hoppet haha. Hoppas på det sista, så blir det mer som en överraskning när det väl händer.







Annars har jag jobbat 6-14.20 och det har varit fullt upp. Alltså från det att jag satte mig på r**en 6 imorse tills att jag gick hem 14.20 har jag jobbat ihjäl mig nästan.
Så jag bokade in mig på massage stolen efter jobb för att kunna slappna av. Idag tog jag hård massage som var helt underbart.
Jag har aldrig varit på riktig massage så det ska jag nog ta & boka in någon gång när vi kommer hem. Vill prova både svensk & thai.
Sen promenerade jag hem med cykeln för jag kände hur mina ben ville röra på sig.
Gick om närbutiken här då Eko hade fått ett paket från Brandos.se - ett par svart & vita nike skor. Så han blir glad när han kommer hem.

Nu dricker jag min "middag" och sen tror jag att sängen får sällskap av mig.

Bye!

2 kommentarer:

Lina sa...

Tack för pratstunden idag, mitt batteri dog som du säkert förstod.

Ang massage så kan jag rekomendera ABC Hälsans massage grupp.
Dom är super bra.

Kramis

Laura sa...

Haha, ja, de turkiska tanterna gillar att sticka... :) Och speciellt då dessa babyvästar och koftor, själv tycker jag inte så jättemycket om dem, så jag hoppas att det är sommar då mitt och Ahmets framtida barn föds.. :P

Den där massagestolen låter ju alldeles underbar, undrar hur mycket en sådan kostar? Man borde ha en sådan hemma, haha!

Kram!