Valborg

...för mig är fina minnen sen tonåren. Speciellt en valborg - 1999! Den absolut bästa kvällen som jag aldrig glömmer.

Under skoldagen var det enda man pratade om vad man skulle göra på kvällen. Jag hade fixat rasta flätor minns jag.
Och jag var ovän med Malin fast vi blev vänner under fyllan igen =).
Z förlorade oskulden i parken med "The Flower" och jag blev tillsammans med äckel Ed (varade i 3 dagar) och vi alla var fulla & glada.
Vi tillbringade hela kvällen i Beijers park och jag glömmer aldrig denna kväll.

I år, eller ikväll har jag för första gången på många år inte sett bålen. Jag har istället suttit fast i "bunkern" och jobbat. Fast på rökpauserna kände jag av den brända lukten.
Idag är Majbålet mer som att välkomna in våren än fylla och tanken på häxor.

Imorgon är det första maj och där har jag också fina minnen. Första maj för mig tänker jag direkt på Folkets park.
Mina föräldrar tog alltid mig & min bror dit. det är ett nöjesfält i Malmö där halva Malmö samlas för att åka karuseller och strossa omkring med en glass i handen.
Pappa sa detta till mig imorse.
"Jag vill ta dig & Johan till folkets park imorgon" och så skrattade han. Naw, pappa tiden går fort!

Planen imorgon har varit att gå på stan och shoppa men då jag kom på att det är "röd" dag så vet jag inte om det är öppet. Får nog kolla in hemsidorna.
Har ju bestämt med mina favorit flickor Susanna & Faten men skulle stan vara stängd får jag släpa med dom till Folkets park istället.
We will see!

Nu ska jag joina mannen i sängen, han har förmodligen redan somnat och jag kommer säkerligen inte har några problem för det då mina ögon går i kors just nu.
Så natti natii!

1 kommentar:

Noelia sa...

Hej hej!
Hoppas det inte är något farligt, men irriterande med okunning läkare...Ja valborg och första maj, det har man faktiskt trevliga minnen ifrån!
Var i Malmö i förrgår, och kom och tänka på dig haha, när jag satt på centralen, undra om hon jobbar nu ungefär gick tankarna ;)
Jag har en lite fråga också, om din man fick introduktionsersättning när han läste svenska? Om han nu fick det, tror du att han skulle vara helt emot att svara på ett par frågor om hans upplevelse av introduktionsersättning, via mail? Det är för vår c-uppsats:)
Kram
Noelia