Godmorgon

Godmorgon!

Vaknar & tanken på att det jag glömt köpa kaffe så ville jag ligga i sängen så länge som möjligt. Så det blev en tripp ner till närbutiken helt yrvaken.
Jag är alltså ingen normal fungerande människa utan mitt kaffe.

Har precis kollat in mitt konto då jag inte riktigt visste om jag får lön den 25.e eller den 27.e men tydligen den 25.e =)
Och så hög lön har jag nog aldrig någonsin fått, alltså jag är helt stum.
Man sitter & bara stirrar sig blind på summan och undrar om det verkligen stämmer.
TÄNK den dagen då jag fick detta erbjudande, tänk om jag hade tackat nej och tackat ja till Albrekts guld alltså snacka om vilken ångest jag hade haft.
Samtidigt så tänker man på vilka tunga jobb man har haft innan och där är lönen bara hälften av den jag har nu och då sitter jag bara 8 timmar liksom. Det är lite orättvist måste jag säg, men hey- jag ska inte klaga!

MKB har precis varit här och fixat fönster spärren i sovrummet så vi äntligen kan öppna fönstret där inne igen. Han har även bokat in tapetserare som ska måla våra tak som har fullt av sprickor i köket & hallen. Men det kan ta flera veckor såklart men jag vill att dom ska göra det innan vi åker på semester så jag kan måla väggarna när vi kommit hem.
Har ju igentligen 5 veckors semester och vi ska bara vara i Turkiet 3 veckor så jag har sagt att jag kan flytta mina sista semester veckor och jobba då. Så kan jag ta ut dom när vi får en valp istället =)

Tingeling, come on and shake that thing (eller hur går den?)

2 kommentarer:

Laura sa...

Vad kul med överraskningen på bankkontot! :D Jag är glad att du känner dig så nöjd med ditt jobb och att du känner att du har gjort rätt val, det är inte alla som är så nöjda! :)

Det stämmer nog säkert att du har pratat med Tessan på familjeliv, hon har nämligen en sida där. :) Världen är liten, som sagt! :)

Svara på mina kommentarer när du orkar och hinner, jag blir inte sur även om du inte svarar alls! Jag är ju själv världsämst på det.. :)

Ha ett trevligt veckoslut vännen!

annica sa...

3 veckor i turkiet =) faan va underbart gumman =)