Wedding plans

Igår såg jag Australia, den var bra, mest i slutet, i början var den lite tråkig men hade även läst det innan så jag höll mig. Dock kom Eko hem mitt i slutet och människan som inte är så pratglad när han kommer hem efter en LÅNG dag på jobb är helt plötsligt super pratglad och babblar & babblar på. Så såg filmen men lyssnade på honom.

Saker han sa igår, åh vad jag älskar min man! Inte ofta som sagt han är prat glad men igår, han visade & sa väldigt mycket som bara betydde på att han älskade mig, att jag var den den enda. I just love this moments!

Idag har jag jobbat 7-14, skönt med 7 timmars pass fastän jag hade tristess.
Kom hem och mötte MKB mannen som gav oss en nyckel till den skrämmande källaren i andra trappan av vårt hus där vi ska få tillgång till en riktigt äcklig och smutsg dusch som han själv sa med egna ord. Jag tänker dock inte duscha där nere, jag har min mormor & pappa i närheten men Eko går ju hem ifrån 9 på morgonen och är inte hemma förän 23.30 på kvällarna så han har ingen tid att ducha någon annanstans än så nära som möjligt. Så vi får se hur det han gör ikväll. Ska bli intressant hur det ser ut haha.

Pappa kom och hämtade mig och jag invigde vårjackan. Vi åkte ut till St.Knuts torg som har blivit vårt hängar ställe (pappas) och åt en stor sallad. Så mumsigt!
Det bästa var att där var fullproppat med folk över hela torget har dom uteservering. Och alla satt i solen utan jackor med solglasögon och njöt av värmen. Och har ni märkt att alla är mycket gladare när solen är framme?
Vi satt och planerade bröllopsfesten.
Det är så roligt att han är så engagerad!
Han som har konditoriet vi alltid "hänger" på är pappas kompis. Och han är rätt så känd i Malmö för sina tårtor. Så nu har vi fixat vem som kommer göra vår bröllops tårta. Billigare än normalt & självklart blir han då bjuden (med familj).
Men vi måste hitta en bra lokal. Det är faktist det första jag vill komma fram till innan man går vidare till steg nummer två.
Så för att hitta en bra lokal måste man komma överens hur många & vem som ska komma.
Det är jätte svårt tycker jag.
För det första har vi Eko - han har inte sina vänner här & ingen familj så ingen från hans sida förutom "nya" vänner kommer komma. Sen jag - min familj är väldigt liten. Min pappa har 12 syskon men bara en som bor här (som jag är kraftigt ovän med) och då har jag bara en kusin från den sidan. Sen mammas släkt är iheller inte alls så stor. Det består av 2 mostrar och 7 kusiner (med barn men dom är inte välkomna, tyvärr)
Så resterande kommer att bestå av mina vänner OCH PAPPAS MILJONTALS VÄNNER! Det var just det jag påpekade till honom, för denna mannen känner alla i stan, eller alla känner honom.
Han har haft en nattklubb här tidigare så ni kan ju bara tänka er.
Går vi på stan är det inte folk som hälsar på mig, det är honom de hälsar på, i alla åldrar haha.
Jag sa att jag INTE vill ha ett arabiskt bröllop utan ett BLANDAT! Det ska vara från alla våra kulturer! Svenskt, arabiskt, turkiskt & danskt. Ska bara hitta på något danskt....ideér?

Slutligen vill jag hälsa ett STORT Grattis till Cenk som fick svenskt medborgarskap idag.

Nu fattas bara TOR så han och hans fru kan följa med oss till Alanya =)

Inga kommentarer: