Power walk

Jobbat 12.45-20 och har inte gäspat en enda gång under tiden, vilken grej liksom!
Jag lämnade cykeln hemma & power walkade dit och hade fruktansvärt ont i vaderna vilket jag tror berodde på att jag hade invigt mina ballerina skor idag då det var så fint vårväder och då ballerina skor är "öppna" så känns det som man spänner foten/vaden för att hålla kvar foten när man lyfter på benet/foten när man går.
Jag och mina förklaringar =)
Samma visa när jag skulle promenera hem och då hade jag dessutom fått en blås på lilltån. Det händer mig ALLTID när jag går i nya skor. Det behöver inte vara nya skor utan skor som inte har används på jätte länge som foten inte är van vid.
Jag fick iallafall trevligt sällskap hem av pappa & Badi som jag tvingade möta mig så dom också kunde få sig en power walk.
Köpte en falafel med mycket vitlökssås som jag njöt till Desperate Housewives. Förrutom Beverly Hills och Melrose Place när jag var yngre är nog Desperate Housewives den största favoriten, jag undrar vad jag gör när den läggs ner.

Nu är jag fortfarande mätt efter ett antal timmar och väntar på att få höra nyckeln i dörren vridas om, det är ju tid för det nu.
Sen blir det sängen med min nya bok "Tusen strålande solar" som jag började på igår och sen nanna kudden.
Tror nästan jag skippar boken för jag känner i hela kroppen hur trött jag är. Börjar ju 7 så får nog avsluta här.

Natti natti!

4 kommentarer:

Annica sa...

Åhhhh gud hur kunde gå i skorna när du hade fått en blåsa :8 AJJJJJ

Fick en blåsa igår oxå av mina ballerina skor när jag gick i stan och kan fortfarnde idag inte trampa ner hällen ;( haha det gör så satans ont.

Hälsa din pappa så gott från mig gumman

Hoppas vi kan ses snart.
vad sägs om en kväll hemma hos mig med en flska vin kanske?=)
när du har tid o lust såklart=)

Sandra sa...

Haha, verkligen? Men "de där" människorna har ju en förmåga att likna varandra, inte vet jag vad det är som gör det, men man kan nästan se det på dem, vart de kommer från. Vad duktig du är som powerwalkar så:D

Härligt med fotvård oxå! Skulle själv behöva bli av med alla hårda valkar och snusk. Men är "big-foot" så gillar inte tanken på att slänag fram mina fötte någonstans, fåfäng som man är.

Sofiya sa...

sv: Ja de ar heelt underbart :D:D

Okej ja förstar... ska ta mıg lıte tıd sen & lasa dına första ınlagg..

Saklart, du maste ju m a bra & trıvas med dej sjalv, de e skıt vıktıgt!

Ja ska försöka uppdatera lıte mer.. men nar ja kommer hem blır de bılder & förhoppnıngsvıs lıte fılmer :D

Kram!!

Linda sa...

S: Hmmm Marmeladskonfekt tror jag att det heter :) Moffan älskar det iaf :D Själv tycker jag att det är på tok för sött :P

Visste du inte? Jag har två hundar, fem katter och tre hästar. Hej Bonde-Linda. Jag bor dessutom granne med Per Martin som var med i Bonde söker fru förrförra året ;)

Skönt det lät med fossingarna, var försiktig med dom!