Dagens låtar

Advance Patrol "El Poder" (En grupp från Malmö)





YEI feat Reggaeteens "Yo the hare olvidar"

3 kommentarer:

Sandra sa...

ja, och ändå så utsätter man sig för det. Men man kan ju inte välja vart ens hjärta hamnar. :) Med min bror är det brara bra, han är på fri fot och är bosatt på gotland och går som lärling. So far so good, "peppar peppar ta i trä" som man brukar säga. Jag är glad och stolt så längde det går bra.

Känner igen det där, vad ska han med mig till? Vi är bra på att undervärdera oss själva. Något vi får sluta upp med tror jag. Men vad fort allting måste gått?, åkte ni till ambassaden i ankara tillsammans och fixade med alla papper och så?
Jo, vi har väl våra planer, försöker ta det lite försiktig fram, ska jag vara ärlig så har jag börjat smida lite egna planer, tänkte att jag skulle se om jag kan övertala honom att komma hit på ett besök till hösten vintern, får se hur det går med allt. ska hålla dig uppdaterad:D. Jag har funderat på ett jobb i norge som du säger, men det känns dumt att bara dra dit ett par månader och sedan dra, då jag hoppats på att få jobb där efter min turkiet vistelse, om de ser att jag varit dä tidigare och bara smitit iväg, är nog inte chansen så stor att få jobb igen, vi har diskuterat det där fram och tillbaka jag och min mamma. Har ju även min moster i Norge. Ska hålla dig uppdaterad gällande det oxå. Men idagsläget blir jag nog kvar på Coop. Hoppas allt är bra!

Sofiya sa...

sv: ja mår liiiite bättre!

haha ja :P om de ändå kan vara resfeber, hoppas de!

Hur är de me dig?

Linda sa...

S: HAHAHAHAHAHA öööhm. Mamma köpte hem den korven som dom skulle äta och jag såg förpackningen. Typ. Jag skulle aldrig stödja pedofiler men det gör tydligen hon ;)