God morgon!

När jag hittar en ny blogg scrollar jag ner tills jag hittar bilder, sen crollar jag vidare och tycker inte bloggen är intressant för att där finna inga bilder.
PRECIS SOM MIN blogg då alltså haha. Men jag är laaaaaat. Jag är lat att leta fram en bild & trycka på knappen "bifoga bild".

Idag vaknade jag av att mannen gick hem ifrån kl:9.06, jag lyckades sova vidare i EXAKT en timme, vaknar alltså 10.06 haha.
Ätit frukost, druckit kaffe, diskat & bäddat sängen som alla andra dagar. Det är det viktigaste för mig disken & sängen.
Nu borde jag göra mig iordning eller iallafall byta om från nattlinne då golvläggaren kommer om 29 minuter exakt.
Det kommer att ta ca; 2 timmar och jag vill inte träna medans dom är här som har varit planen. Jag måste även till banken så jag hoppas jag hinner det innan jag sticker till jobb. Börjar ju 15 idag, dryyygt!



Jag på Jennifer Diaz & Sorines födelsedagsfest i november. Heidi vill få upp mig att dansa & det ser ut som jag ger henne handen haha.

2 kommentarer:

Linda sa...

S: HAHAHAHA i Ystad är det samma sak. Dom ligger alldeles intill varandra. Knepigt värre.

Mjaa, men jag tyckte det var superbra med dessa också. Jag försökte ju framkalla med extrafilm men min dator vägrade samarbeta med deras hemsida så då fick det vara!

HAHAHAHA jag öppnade bilden i större format. Jäklar vilken konstig min du gjorde där. Kolla överläppen :D HAHAH! Jag älskar såna foton som man inte är beredd på :D Så jävla grymt :D

annica sa...

Ja du borde bli lite bättre på att lägga upp bilder =) hehe

nej jag har inte fått svar på varför man har folie på balkongen hahaha fattar inte varför hahaha, kanske har något me solen att göra :S haha

det blev Ps I love you och jag kan hålla med om att den var lite seg, man ville spola igenom filmen typ hehe..

Hör av dig imorn om du ska hämta bandet gums =) puss