Positivt eller negativt?

Två dåliga nyheter har jag också att förtälja.

1. En väldigt nära person till mig ringer mig i lördags natt i panik. Nu sitter han häktad. Stakars gubben, han har otur om någon. ALLTID otur! Får inte besöka honom men skrev ett brev till han. Man är ju van vid det här laget att veta hur detta skitet fungerar. Mitt ex satt ju i 4 år, till slut visste Kumla vem jag var när jag skulle boka besök hahahaha.

2. Min bror har förmodligen flyttat ner till Malmö igen. På ett sätt kan jag se det som positivt. Men å andra sidan, vad gör man om man träffas på stan, ska man gå förbi varandra??? Han kommer inte våga hälsa på mig pga häxan och kommer man möta han utan häxan, nää såklart inte hon är ju en häxa, hon låter aldrig han gå ensam inte. Nää, hon är väll rädd för att han ska gå tillbaka till SIN FAMILJ & VÄNNER! Då förlorar hon ju.
Hemskt bara för mina föräldrar, mig själv rör det inte ryggen. Mina föräldrar är mitt ALLT! Och där är INGEN som ska få såra dom som dom har gjort.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

Nä jag tror nog inte d tyvärr,haha

annica sa...

jaså har han flyttat tillbaka till malmö?? ja jag undrar oxå hur han hade reagerat om ni hade sett varann på stan.. hur vet du att han bor här då??

mammi sa...

älskling jag har ringt dej några ggr, du svarar inte... jag älskar dej min blomma o min bobo...