Lördag 25 April 2009

Denna tavla har min duktiga mamma målat!


Denna morgon har jag hunnit dricka 4 koppar kaffe, läst all lördags reklam plus sydsvenskan. Tagit ner all påskpynt, tvättat sopkorgen, pratat med Malin och pappa och nu är tanken att renbädda sängen som jag gör varje lördag för att sedan ställa mig på orbitreken & motions cykeln. Klarade av 5 min på varje maskin igår - VILKEN KONDIS JAG HAR! Helt sjukt!
Jag skyller på rökningen för det är i luftrören jag får ont i när jag står & kämpar bort fläsket.

Gårdagens jobbdag gick över förväntan, inga banarbeten utan det är IDAG det kommer att bli mycket för mig då jag jobbar alldeles själv de sista två timmarna. Och det är INTE roligt att sluta 02 ska jag säg.
Idag har även Annica födelsedags fest som jag var tvungen att tacka nej till eftersom jag ska jobba.
Men gumman, hoppas att du får en underbar kväll och hälsa syrran =)

Nu har inte jag "träffat" min man på ett dygn och det kommer att gå 2 dygn tills vi kommer att "träffas". Senast var i torsdags kväll. Igår vakna han när jag sov & han låg & sov när jag kom hem. Samma visa ikväll då.
Men imorgon sååå, fast då ska vi på visning plus att jag ska jobba från 14.
Sen har jag tagit en övertids tur på tisdag vilket betyder att jag kommer att jobba 7 dagar i streck =(
Igentligen 8 men jag har noll dag på fredag.
Noll dag får man om man har jobbat för många timmar under en månad så det passar perfekt sen är jag ledig i TRE DAGAR I STRECK.....åååhhh......

Trevlig helg alla där ute!

4 kommentarer:

carolina sa...

Tråkigt att du inte får träffa din man så mycket då ni jobbar. :(

Härligt med "långledigt" sen ;)

Malin sa...

KB-Town Gangster Queens HAHAHAHA Låt oss ALDRIG prata om detta igen!! hahahaha

Linda sa...

S: HAHAHA det är som han leker. Hade jag inte haft med låten så hade min röst vart med istället och då hör man hur jag skriker: LEK DÅ, VISA ATT DU ÄR BUSIG. LEEEEEEEEEEEK! :D Haha och då busar han sådära :P Vovven ja. Men han är livrädd för stängslet för han fick en stöt på nosen för ett tag sedan. Eller han har fått det flera gånger och han reagerar alltid likadant när han får det. Han sätter nosen emot, får stöten och kutar allt vad han kan bakom stallet och gömmer sig under släpvagnen medan han riktigt gnällylar när han springer. HAHAHAH! Sedan får man övertala honom i en halvtimme att komma fram igen. Så stor men såå liten i huvudet ;)

Hatar alla sorters pynt. Det är det värsta jag vet. Fyfan! Blommor, pynt och dukar suger!

Mjaaaa, väldigt poppis är det väl inte. Då är det oftast rullat i typ cocos och det är lite annorlunda än detdära :P HAH!

Mjaa, mina hästar gick på bete hos han i somras så joo jag känner han. Han går dock under namnet surgubben när det gäller mig. Som jag har bråkat med honom. Fyfan!

Vi har en collie och en schäfer.. Två katter har kommit hem men min favorit som är den bästa är självklart borta fortfarande. Hon var som min riktiga bebis :/ Hennes mamma försvann när hon var nyfödd så jag tog hand om henne non stop sedan hon var en plutt. Hon sov alltid i min pyjamaströja och allt. Tålde ingen annan människa utan bara mig. Det var en riktig katt det! :) HAHA!

Ledig tre dagar, lust att göra mina läxor?;) Btw vad jobbar mannen din med? :)

Annica sa...

Åhhh jag fick en massa olika roliga presenter =)
Behöver inte ta det här gumman, kan höras en dag så kan jag berätta =)

Puss