Annandag påsk

Idag är det en röd dag då alla är hemma utom jag & min man. Igentligen är mannen ledig på måndagar men då han tagit ledigt på onsdag så jobbar han idag istället.
Jag har ju min dag på mitt vanliga schema och det är helt ok att få normal lön, plus storhelgs ob plus alla timmar rakt ner i komp banken. Plus att det ses som en söndag i trafiken idag så förhoppningsvis är det ganska lugnt på jobb idag. Börjar om en timme så får nog sätta igång att göra mig i ordning.
Solen skiner & det känns vårigt, det har det i & för sig gjort ett par dagar men man vågar inte hoppas allt för mycket, då kommer det regn helt plötsligt.

Nu har tjejerna bestämt sig för att dra till Köpenhamn på en hel dag istället på tivoli & flippa loss & leka att man är fjortis igen =) Dock ska jag INTE dricka något i samband med karusell åkandet, det har jag erfarenhet av och det är INTE roligt, eller hur Lina =)
Ska bara bestämma ett datum i Maj.

Idag kom ju ingen tidning hem i brevlådan så jag satte mig ner och skrev ett brev till försäkringskassan som vill att vi betalar tillbaka bostadsbidraget vi fick för TVÅ år sedan. De vill att vi betalar tillbaka HELA summan och förbannad blev jag då vi var TVUGNA att söka detta genom en annan myndighet och arg är jag då detta inte borde kallas för BIDRAG utan då istället för ett LÅN!!!

Arg är jag idag också då jag spyr av att se mig själv i spegeln, mitt ansikte har blivit stor som en ballong och jag vill inte visa mig ute längre.
Jag vill INTE på min depression igen, snälla.....nää något borde fixas. Kan man inte bara vakna upp en dag och allt är på topp?

Just nu skiter jag i, ska ta på mig kläder som täcker alla valkar och en scarfs som täcker min dubbelhaka, solglasögon för de trötta ögonen och POWERWALKA till jobb. Dock kommer jag bli svettig så tur är att jag sitter för mig själv idag.

Jag borde gå NU och kom precis på att jag helt glömt bort att laga lunchen F*N!

Hoppas ni vaknar upp till en bättre dag än mig!

2 kommentarer:

Annica sa...

Åhhh gumman blir så trött på att höra dig klaga på dig själv hela tiden... ditt ansikte e som en ballong e du dum eller.. du e hur söt som helst så sluta se ner på dig själv och börja se det vackra du har istället =)

Fick ditt sms innan... ja jag kanske följer me då hade varit skit kul ju hehe...

Har du kollat om du kan komma till min fest den 25:e =) hade varit super kul om du kom gumman =)

Puss på diig

Sofiya sa...

sv: Hej :) allt e bra, själv? de gör inget, bättre sent än aldrig ;)

Va kul & höra :D nu blir jag glad hihi. Ja hänger me, även om du fumlar till de haha.

Ja jag har sett den på massa bloggar oxå, ja gillar faktiskt den här remixen mer än orginalet. de tog en stund innan jag fastnade för den oxå :P så de kommer nog för dej me snart ;)

Händer idag då? jobbar du eller?

Kramar!