Änu kortare inlägg

Jag har fruktansvärd träningsvärk i skinkorna. Snacka om otränad, men det är en härlig känsla - det betyder ju att jag verkligen använde alla mina krafter på power walken.

Lina - vad säger du på lördag? Beach 2009......=)

8 kommentarer:

Lina sa...

Hehe klart så länge det är uppehåll så är jag allt med på det fast någon Beach 2009 blir det dessvärre inte för mig.

Kommer aldrig lyckas att gå ner så mycket till dess :-P

kram

Linda sa...

S: tacktacktacktack! jag jobbade där förra sommaren också så om du var där då så kanske du såg mig ;) hahahaha! själv får jag ju åka gratis karuseller hela sommaren. tur man haft en fling med en av polackerna liksom ;) hahahahahaha

meeeeen skryt mer om att du får mer pengar ellerrrr? jag jobbade tre månader mannen så tänk hur mkt det är ;) hahahahaha!

mjaa men idag regnar det hära lite. men snart ska jag ut å röra på fläsket också..

Sofiya sa...

sv: det första som jag tackade nej till var för Röda Korset. skit lön.. Det andra som jag ska på idag är på någon bar/klubb, vet inte riktigt vad allt går ut på men de får jag ju veta idag :)

Tack!

Haha yes, de får vi göra.. men vad kostade de sa du? 1000 kr ?

Ja den är sjukt bra. Bästa filmen jag sett på länge oxå!!

Annica sa...

Ja då har han väl flyttat tilbaka till malmö me hon häxan uschhh.. undra var dom bor haha.. har han inte hört av sig allas till din pappa lr matte? :S

Och Jo jennifer jag tycker du e fin som du e och jag menar det...

Linda sa...

S: HAHHAA dom flesta är lönnfeta gamlingar liksom så det är nog inte så mycket att spana på. Men det finns ju en lång och spinkig polack också som alltid har en mössa på sig och jeansen uppdragna hur långt som helst (ser det ut som). Isblå ögon har han också.. Om du ser honom så vet du vem som jag hade skoj med förra året ;P HAHAHAHA! Han är inte snygg eller så. Men han har något visst som gör att man liksom vill ha honom. Fyfan. Jag längtar till sommaren :D Men spionera på mig du. Jag är den tjocke som säkert kommer sitta i bås 2 i år också. Ska ge dig mitt schema när jag får det så är det bara att komma dit ;P

Hmm jadu.. Jag ska kanske betala betet till hästarna som kommer gå på 5tusen i sommar.. Hrm..

Din pappa har träffat en kvinna. That's all I can say ;P

Sofiya sa...

sv: Samla in pengar till dom. Få folk att registrera sig med autogiro osv. du fattar va? hehe

Haha kan tänka mej att de va rätt kul. Jag skulle lätt kunna tänka mej att jobba som garderobiär faktiskt...

Hoppas hoppas hoppas jag har dom pengarna så jag oxå kan komma :D vill verkligen göra det!

Linda sa...

S: Men jag gillar inte såna hemsidor och såntdära. Jag glömmer bara logga in på ställena liksom.. Skaffade det för ett tag sen men har inte brytt mig om det. Nu har jag 100+ inlägg där. Jisses liksom.. La till dom flesta bloggarna jag läser så jag inte skulle tappa bort dom :P HAHA!

Lät dyrt? :O Vaaa? Kan man framkalla billigare? Vart isåfall? :D Det ska vara i närheten och inte i Malmö ;) HAHAHA!

Nä fyfan! Alltså han har sånt underbart lent hår. Han passar inte som snaggad. Fyfan jag är så jävla förbannad på honom för nu står öronen ut på honom så han ser ut som en riktig dumbo. HAHAHA!

Sandra sa...

Känner igen det där. Samtidigt som att man blir piggare och gladare när våren kommer så tar den också med sig en hel del ångest. Vi får helt enkelt acceptera läget och att vi är bra som vi är!

Ja, det skönt att jobba lite. Man får passa på när man får lite extra dagar sådär. Precis, kände det igår med när jag vakna, allt var fy men som du säger det regnade även här. Vi får hoppas på en härlig påsk och ta nya tag istället!:D Hoppas du får en trevlig helg och att allr är bra med dig!

Glad påsk! Kramar!