Same old, same old

Direkt efter jobb möter jag Erkan i dörren, jag slänger mina saker på golvet och vi drar iväg med pappa till Kristianstad. Det är en mysig stad tycker jag, men så tycker man väll oftast bara för att man inte bor där. Jag älskar små städer med gatushus mitt i stan och kullerstenar överallt.
På McDonalds hängde ALLA Kristianstads undomar tror jag. Sen vidare mot Burger King var där inte en människa haha. Såg roligt ur faktist.
Vi fikade & åt glass i den stekande solen.

Imorse upptäckte jag choklad på min jacka, det har alltså droppar choklad efter min kära goda tip top jag njöt av igår. Blev inte glad precis då jackan är ljus grå och nyköpt så fick skrubba som f*n.

Som ni nyss läste så har jag slutat med min LCHF diet. Jag gick på den dieten sedan den 2 januari och gick då raskt ner 5 kg. Sedan har det stått still och förra veckan stod vågen på 2 kg upp. WHAT????
Så besviken blev jag och har nu listat ut något annat jag ska börja med, men det tänker jag faktist inte skriva om här, vi får se hur det går helt enkelt, avslöjar kanske sen.
Min blogg startade jag ju faktist pga mina viktproblem, det kan ni se om ni går tillbaka och läser mina allra första inlägg, där står hela min historia.

Iallafall så hade jag "enligt OC" idag, vilket betyder att där inte finns ett operativt bord till mig att sitta på så då får jag avgöra med min OC (operativ chef) om vad jag ska göra. Vanligtvis skickar de mig till planeringen, där man planerar tidtabeller för tåg osv (hade velat utveckla mig till att göra det på heltid) Men idag var det NADA, så jag tog en promenad till köpcentrumet Entré som ligger över gatan för att gå in på Hemköp och handla lunch som jag glömt att tillaga hemma.

Jag hamnade på Lagerhaus där jag bestämde mig att jag har köpförbud (har en tendens att köpa för mycket inrednings prylar) men jag köpte Khalled Hosseins bok "Tusen strålande solar" som jag blivit rekomenderad av ALLA!
Jag har inte köpt den tidigare då Sanna har den och jag skulle låna den av henne med hon hade lånat ut den till hennes mamma och idag berättade hon att hennes mamma glömt den hos någon hon antagligen inte kommer att besöka mer så jag fick köpa den haha. Plus att Sanna ska låna den av mig för hon aldrig han läsa sin egen haha.

Anyway så åt jag bröd för första gågen på 4 månader. DET var riktigt gott! Jag är vanligtvis ingen bröd människa, äter nästan bara knäckebröd, alltid! Men varje gång jag går på nån diet så är det inte godis, chips eller mat som lockar det är alltid bröd. Konstigt!
Så jag köpte två ciabatta med oliv smak (jag hatar oliver) och skinka.
Kom hem och åt en halv sen blev jag mätt, men gott var det. Så imorgon ska jag njuta av en god frukost innan min jävla diet sätter igång för hundraelfte gången i mitt liv.

Orka inte klaga, min kropp är som den är, inga läkare hittar något fel, men ändå har man god lust att besöka läkaren EN SISTA GÅNG!

ORKA....på lördag kommer Faten hit med sin dotter Olivia och vi ska äta god middag och spela spel =)



P.s DET ÄR SJUKLIGT BLÅSIGT UTE, TROR DET ÄR STORM d.s

4 kommentarer:

Sofiya sa...

Hallå gumman. jag är lite nyfiken på vad som hänt med din kropp & vikt osv. du behöver inte svara om du tycker det är jobbigt. Jag bara undrar vad du har för problem & varför du vill gå ner i vikt? Jag tycker själv (av bilderna ja sett) att du har en fin kropp & att den passa hur du är byggd...

Ha en bra dag canim, kram!

Laura sa...

Först vill jag bara säga att jag tycker att du är JÄTTEFIN som du är gumman!

Vad bra att du har köpt boken, jag älskade som sagt den och håller på och läser den på turkiska nu! Vill väldigt gärna läsa den första boken också, "Flyga drake", men jag vill läsa den på svenska först, så det får vänta. :)

Ha en fin dag!

Kram!

Laura sa...

Jo, jag visste ju att Ahmet skulle börja jobba förr eller senare, men jag hade inte trott att det skulle bli nu redan. Vi hade ju planerat att ha "semester" under sommaren, för när han väl börjar jobba "på riktigt" så kommer han ju inte att ha semester mer än 2 veckor per år! :S Men det kommer att bli skönt med lite mera pengar, att slippa tänka efter hela tiden om man har råd att gå och fika t.ex.!

Men om A åker in i armén i november så ska han sluta jobba några veckor tidigare, och så ska vi åka på semester tillsammans! :)

Laura sa...

Japp, nu är det dags att bomba din blogg med lite kommentarer igen! :D Hoppas det inte gör något att jag svarar på alla under samma inlägg, men annars finns det risk för att jag glömmer bort någon!

Jaa, Desperate Housewives går på CNBC-E, en kanal som dagstid sänder nyheter och kvällstid olika utländska tv-serier och filmer! Angående Disney-filmer så är jag inte så där jätteinsatt, men jag tror nog att de finns att få på de flesta ställen där de säljer DVD-filmer! T.ex. den där filmen om bilar som jag skrev om för några dagar sedan är ju en Disney-film, och den köpte vi i en mobiltelefonbutik där de säljer piratkopior på DVD-filmer under disken, haha! Hur det är med äldre Disney-filmer är jag inte riktigt säker, men det finns nog SÄKERT! Finns ju seriösa DVD-försäljare också som säljer originalen, och jag tror nog att de har klassiker som Snövit eller Robin Hood! :)