Skärtorsdag

5.30-13 på jobb och jag var GANSKA trött när jag kom hem. Stupade i säng meddetsamma. När man sen vaknade var det som man var en ny människa och solen sken fortfarande. Gick upp och hade lite planer men det slutade med att jag pratar med Malin i säkert två timmar, alltså ett helt normalt långt samtal med henne.

Under samtalet får jag tre sms och två av dom var från Mamma. Så ringde upp henne direkt efteråt och vi pratade säkert lika länge, alltså två timmar, det hade säkert blivit längre om inte mina batterier tagit slut.
Jag lagar en thailändsk soppa med kyckling som var god men den smakade för mycket citrongräs för min del.
SEN ringer Sanna och vi pratar ca; en timme. Jag har alltså pratat i telefon sammanlagt fem timmar idag.
För något år sedan var detta rena vardagen. Och då var det med alla kompisarna på samma dag. Ibland kopplade vi så vi var tre i telefonen, R3 hette det väll?
Så idag har jag verkligen fått snacka & lyssna haha.

Claudia ringde nyss och berättade om olika ute ställen hon blivit rekomenderad i Köpenhamn. Ska bli spännande att upptäcka =)

Jag är inte ett dugg trött men jag måste verkligen sova. Jag sover alldeles för lite. Igår la jag mig vid 12 och det tar en stund tills man somnar. Sen vaknar man 04, detta är då normlat för mig. Om jag lägger mig nu får jag alltså 5 ½ timmes sömn och det är helt omöjligt att lägga sig nu och lägger jag mig vet jag att jag aldrig kommer att somna.

Imorgon är det långfredag och röd dag. Vilket betyder att de flesta är lediga. I tågtrafiken är det som en söndag och vi kommer att ha fullt upp. Men jag har ju en härlig helg att se fram emot.

Om Lina & Cenk fortfarande är på hugget är ni välkomna hit på påskmiddag på söndag =)
Jag kan ju promenera till dig & hämta dig hahaha. Det betyder ju att vi power walkar i hela två dagar =)

Natti natti

2 kommentarer:

Lina sa...

DET LÅTER BRA DET!!!! hihihi

Ska bli trevligt på söndag hihi får man fråga vad det blir för middag? :-P

Noe sa...

Tack tack! Lönen är olika beroende på erfarenhet och staden och inom vilket område. Men som ingångslön utan erfarenhet inom detta och vara i min ålder så ligger den runt 20.000 och jag har fått 22.000, vilket är en positiv överraskning! Ha en trevlig långfredag på centralen då;)
Kram