Utmanad av Noelia

Plocka fram nr:6 i mina bilder och leta upp bild nr:6, sätt ut den på bloggen och skicka vidare till 6 andra bloggare;

Här kommer min bild...

Jag & min vackraste mamma - ÄLSKAR DIG SÅ HÖGT!


Utmanar fölande bloggar:

ALLA verkar redan ha fått denna då jag alltid är sen med mina utmaningar haha, så varsågod ni som vill bli utmanade.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej han är aldrig här! Sist var nog 2000...Men jag har varit där varje sommar och bodde hos honom när jag var 17. Sist jag var i Spanien var 2006 - har ju blivit Turkiet nu;)
Vad vacker din mamma är!

Anonym sa...

hehe ja va skönt att slippa mensen i tre år. jag hade ju min bara var tredje månad, det var helt okej det med :) när åker ni till alanya då? du får se till att bli gravid efteråt då :) fast jag festade som en galning under dom första veckorna, när jag inte visste att jag var gravid.(för jag trodde ju inte att jag skulle bli det så snabbt haha) men barnmorskan har sagt till mig att det var helt ofarligt, eftersom fostret är så litet då, och inte tar upp någon näring av dig än.

åh, tack det var snällt sagt. men som du säger, man blir ju större och känner sig ful och klumpig haha. men folk får väl ha förståelse för att man är lite rund om ansiktet och rumpan nu när man ska ha barn. det är ju trots allt helt normalt ..tyvärr haha.

nej jag har inget speciellt sug på nånting. men i början när jag mådde så illa, kunde jag inte äta nån mat (gick ner 6-7 kg) då var jag jätte sugen på frukt hela tiden.. och ganska sugen på glass har jag varit under hela graviditeten. och julmust oxå förresten. men det har lugnat ner sig, nu är jag inte sugen på nåt speciellt.

tack så mycket, det är trist att vara sjuk, så jag hoppas det går över fort :)

kram

Anonym sa...

Sv: Ja jag älskar bilder :) hehe jaha vem är hundälskaren? :D jag är oxo en...

Ja jag får hoppas att de är en bra merit om ja ska försöka få igång min utbildning igen..

I april kommer vi bo på sunway, de ligger i damlatas, du kanske vet vilket de är? Vilket brukade ni bo på som alla har slutat jobba på?

Hoppas du får så mkt ledigt som du vill!

Haha ja aldrig säger man nej till en gratis drink :P vilken våning jobbar hans kompis på?

Ja du måste läsa dom, jag vill läsa dom igen men ja bara gråter & får ont i hjärtar så ja väntar en stund till.. Flyga drake finns på film oxo, tycker du ska se den me...

Kram!

Anonym sa...

Blogglovin is the shit! haha jag har dig också där:)

Va kul att du lyckas med dieten! Jag står rätt så still men jag ska ta nya tag nu och försöka röra på mig lite mer. Keso plättar låter ju mums! du får ta och skicka receptet eller lägga ut det! jag brukar ta vanliga recept och byta ut ingredienser, det funkar fast man måste ju tänka lite extra hela tiden. Vart hittar du dina recept?

Gratäng och gratäng haha! jag har bara broccoli i ett ungsäkert fat och så har jag på ost och kryddor! haha man kanske skulle kunna ha lite grädde på...hummm för då blir de nog lite mer krämigt.

Vi får hålla tummarna för att vi kan bli helt botade nagel bitare! JAg känner också den där känslan av att wow e detta verkligen mina egna naglar!???

Hur går det med hund inköpet???

Jätte fin bild på dig och din mamma förresten!

Många kramar!!

Anonym sa...

Vilken härlig bild på er två! Verkligen! Och jag tycker att du liknar din mamma med på vissa bilder, även om du kanske annars liknar din pappa mer. :)

Haha, känner du också igen min nick?? :D Jag är nog inte så anonym som jag trodde... Jo, jag skrev under nicken Tulumba på Alanyaforum i flera år, var nog en av de aktivaste medlemmarna på den tiden... :P Men nu har jag bara kikat in någon gång då och då de senaste åren, och inte skrivit något. Är även registrerad som Tulumba på travelpix.nu, kanske du har sett mig där? :)

Puss!