Natten på jobb

Nu sitter jag här - alldeles ensam och klockan den är 02.25
Först NU har det blivit lugnt, men man vet aldrig vad som kan hända. Pga avstängningar i vissa städer runt omkring går inte tågen som istället ersätts med bussar. Mmm, skit roligt att ha koll på det helt ensam.
Som sagt efter 4 timmar är det lugnt, och datorn har strulat eller programmen vi använder, SÅKLART allt detta ska ske min allra första natt. Alla sa att detta är fösta gången det är så struligt en lördag natt, så det är ju typiskt!

Men om det inte är så andra nätter ska jag be om att få in det på schemat, dels för att det är bra me extra pengar och dessutom är det bra för den framtida vovven. Då kan jag va hemma hela dagen och gå långa rundor och bara borta över natten då vovven sover med mannen. PERFEKT!

Aja, vi får se.

Updates: Uppfödaren skrev igår att mamman har börjat "bädda" vilket betyder att valparna kan komma när som helst, dom kanske redan har ploppat ut eftersom hon int svarat på mitt mail idag och oftast svarar hon direkt - jag är nervös!!!

Natti natti!

2 kommentarer:

Anonym sa...

S: HAHAHA jag tror jag vet varför nu btw. För jag har ett ärr ovanför ögonbrynet på den sidan liksom. Hehehehe.

Ååååfan, ni får ju ha den till sommaren för jag antar att ni ska till Turkiet då iaf :)

Mjaa jag vet. Meen vi är ju inte tillsammans eller då. Men vi får se vart det leder. Det verkar mer och mer som att han vill ha mig. Knepigt. Han har tydligen velat det länge men jag har inte fattat hans vinkar. HAHAHAHA! Så jävla dumt.

Nooope. Jag bor inte med honom. Jag bor ju här i Skåne med min mamma och hennes sambo och lite sådära. Najs va? ;P

Awwww, bebisvalpar är så mysiga! :D

Anonym sa...

Vad e det för ras på valparna?