Samtal med Erika väntar

Disken är avklarad och jag har tvättat ansiktet så nu är jag redo för sängen.
Hm inte riktigt än, har ju ett "planerat" samtal kl: 00.00 haha.
Jag är inte klok I know haha.
Nä men det är Erika "den svenska familjen" som vi träffade i Alanya.
Kan berätta historian om dom nu i brist på annat.

Jag kom ner till Alanya den 17 Maj 2006. Det var mitt i veckan och lördagen där på kommer Cickie, Erika & Adrian ner till hotellet jag jobbade på.
Jag hade hört från andra håll att de var svenska. (Under Maj månad var inte hotellet fullt så jag blev skit glad) tänkte på hur jag skulle visa att jag också var svenska men det kom fram då en dag då Cickie lämnar Adrian till mig i mni clubben.
Adrian var blyg och jag bara log (jag var med blyg) så säger jag "det är ingen fara, vi kan prata med varandra" då blev Adrian jätte glad (för den andra i mini clubben var turkisk) och Cickie tyckte jag pratade jätte bra svenska för att vara turk. HAHAHAHA, jag förklarade då att jag INTE var turk och att jag var lika mycket turist som dom (igentligen).
Vi skrattar åt detta än idag.
Där är ju många turkar i Alanya som pratar bra svenska och har aldrig ens varit i landet.
Men jag fick mig en chock när jag & pappa var i en klädes butik och skulle förhandla (pappa älskar att pruta) om priset. Det var en bekant till Erkan som var kurd.
Han pratade alltså FLYTANDE svenska, jag kunde svära på allt att han hade bott i Sverige i MÅNGA år, men killen hade aldrig varit utanför Turkiets gränser. Dessutom pratade han flytande engelska (brittiska) turkiska, kurdiska OCH hans flickvän var från Ryssland och hon sa att han pratar bra rysska fast man kan höra att han bryter.
WOW liksom!
Vissa har väll "det dära".

Åter till min berättelse: Cickie är då mormor till Adrian och mamma till Erika, så då är ju Erika mamma till Adrian haha.
De hade bott på detta hotellet 5 år i rad och denna sommar (2006) bodde där i hela 10 veckor så jag spenderade ju mina dagar och nätter med dom. Hade jag inte haft dom där som stöd och avlastning från alla turkiska konstiga regler och icke regler och turkiska turister (som var de absolut värsta) så hade jag nog åkt hem för länge sen.
Jag och erika klickade direkt då vi är lika prat glada båda två. Cickie & Erkan klickade direkt, vet faktist inte varför.
Vi höll kontakten hela året och sommaren därpå (2007) bodde dom såklart på samma hotell men då hade vi tagit det billigaste (och fattigaste) hotellet i Alanya så vi gick ändå dit till dom varje dag för att bada.
Så därför har vi tagit detta hotellet i år då det är rätt så onödigt att gå en lång väg bara för att träffas eller för att bada i poolen. Nu har vi till & med pool utsikt haha. Fastän det kostade extra så är det värt det.
Nu har vi inte pratat på några månader, bara sms. Dom bor ju uppe i Sadviken, utanför Gävle så det är ganska långt från oss i söder.
Så ikväll har vi lanerat in ett samtal då vi båda vet att det kommer att gå på mer än 3 timmar haha. Adrian har sportlov så hon kan prata hela natten och jag har sovmorgon för jag börjar 14.
Yes, det var berättelsen från den svenska familjen.
Varför vi kallar dom det, är för att jag & Erkan glömde namnet på dom hela tiden så igentligen är det "The swedish family" haha.

I brist på annat (igen) så sitter jag med mitt kvitto från Willys här om ni är nyfikna vad som fick flytta in i min kyl idag.
Glömde dock ett par grejor men så är det när man inte har lappen med sig för lapp det har jag allt hemma haha.

3. st bärkassar
Sprite (pappa)
Mjölk (pappa)
Korvbröd(pappa)
Citron (pappa)

Röd paprika
Kabanoss grillkorv (pappa)
Paprikapulver
Svart peppar
Cashew nötter
Färska champinjoner
Blomkål
Kycklingklubbor (pappa)
Gul lök
Ägg (FRIGÅENDE)
Tonfisk (DELFIN MÄRKT)
Broccoli
Makrill i tomatsås
Gratulations kort
Och en falukorv (har varit sååå sugen på korv stroganoff och snart ska det slinka ner i magen fast utan ris)

Imorgon blir det korv wok till middag på jobb.

Scobby doo....och en inslagen present - strumporna där det står sötnos på.


Jag bad pappa att ta lite extra present band när vi var inne på Toys R Us och han drar ut halva rullen. Sen berättar han att han en gång från en mat affär tog en hel rulle med påsar, ni vet sådana man sätter grönsaker i HAHAHAHA, BLATTE?????


1 kommentar:

Anonym sa...

Typiskt ja, bra blatte reder sig själv, haha! ;) Åh Scooby doo, min söta favorit!