Alla hjärtans dag

Idag blev det mys dag med pappa.
Dagen började med att jag gick upp 5 på morgonen och var AS TRÖTT! Så trött har jag inte varit på väääldigt länge. Kanske för att detta var min sjätte dag på raken.
Men det var skönt att fylla i övertids lappen hihi.

Satt på Malmö och det var för det mesta lugnt, förutom på morgonen när jag satt själv, då har jag ju hela södra Sverige att ta hand om och självklart kom störningar då. Men jag klarade av det.
Det jag kom på mig själv idag, var att jag verkligen är intresserad av sådana saker jag inte brydde mig om tidigare, saker som inte visste existerade. Men jag blev glad - att jag VILL lära mig mer om mitt jobb.
Ska prata lite med chefen faktist och be om några teori dagar. Jag fick ju EN teori dag i min intensiv utbildning, medans alla andra gått flera månaders utbildning, självklart vet dom mer.
Men jag VILL veta mer, tycker det är kul, vilket nästan är sjukt för att vara mig.
Vem f*n trodde jag skulle syssla med tåg, eller vara intresserad haha.

Anyway, cykla hem i det underbara soliga vädret - fast SJUKLIGT kallt. Det var 12 minus när jag cyklade TILL jobbet imorse och höll på att frysa till is på min cykel.
Kanske inte så smart att då ha endast strumpebyxor haha.

När solen skiner och man vet att man passerat januari månad - då känns det verkligen att snart, SNART är det vår!
Ibland kan jag tycka mer om våren än sommaren, just för längtan. Längtan till sol, värme, bad, lättklädd, solglasögon, ja allt det dära.
Det är nog längtan!

Pappa kom och hämtade mig och det första han säger är "SÅ coolt" om mina strumpebyxor haha. Dom är ju turkosa, passar inte riktigt med min röda kappa, men han tyckte om det haha.
Om väskan sa han "Det är så typiskt Sally stil" hahaha, då hann jag inte ens säga att jag fick väskan av självaste Sally haha.

Då det var fullt på alla restauranger i stan 17 på dagen (?) så hamnade vi på gamla broderstugan.
Det var verkligen år & dar sen man var där.

Minns att Lina jobbade där och vi andra hände på The Plays (numera Boomers) men de hade inte fått alkoltillstånd än så vi sprang över gatan, sa "Hej Lina, en turkisk peppar tack" sen sprang vi över gatan till The Plays igen.
30 minuter senare "Hej Lina, en tequila tack" och så var det hela kvällen.
Till slut hamnade man på Reginas eller KROGEN!

Lina, minns du vår pizza - VÄRLDENS GODASTE PIZZA (Vilken pizza är inte den godaste om man har är packad som ett svin?)

Aja, härliga minnen! Jag & pappa hade jätte trevligt, pratade & skrattade om allt. Vi åt Planekstek båda två som var jätte god, men lite liten av vad man minns förr. Jag skippade potatis mosen och fick istället en massa goda grönsaker.
Och såklart bacon inlindad sparris - DET ska jag göra nån dag!

Sen hamnade vi självklart på Willys, vårt stammis ställe. Hon i kassan kände igen oss, för att vi handlar ju alltid samtidigt haha.
SÅ BALL!
Såklart som alltid skulle jag BARA ha nötter och han skulle BARA ha mjölk. Men det slutade med att vi gick hem med en påse var.

Har även märkt att JAG betalar allt nu för tiden men det är bara roligt.
Självklart när jag skulle gå ut från bilen och gå hem så sa han "Habibti, du anar inte så stolt jag är över dig, jag har berättat till alla" haha, han är så gullig!

Än en gång så säger jag som så här: För MIG är inte den största lyckan att jag fått ett bra jobb, för MIG är den största lyckan att mina föräldrar är stolta över mig!

Inga kommentarer: