01:40

Är klockan och just NU är jag färdig med att läsa alla blogg inlägg - en heltids syssla.
Jobbat 15-23 idag men blev avlöst lite tidigare. Skönt! Pappa kom och hämta mig då han inte ville att jag skulle cykla i ovädret. Det har ju lovats snö kaos i hela södra sverige men än har det bara snöat lite & blåser kallt. Så imorgon kommer pappa strax innan 14 då jag börjar och kör mig till jobb - SKÖNT! Fast jag har 9-timmars pass så kanske inte skönt ändå.
Men bra att ha i komp banken EFTERSOM JAG ÄR MED VALP!!!!!!!!

Yes, VI har bestämt oss för en liten vit klumpis! Han är inte ens född än, så vi kommer att följa upp hela garviditeten så att säga.
Om 4 veckor anländer små mirakel till världen och 8 veckor efter det får vi ett tillskott här hemma.
Är SÅ glad!

Det värsta har varit att min man varit lite off när det gäller en hund om vi inte har trädgård. Då han vill vakna och inte stressa. Bara kunna öppna dörren till trädgården så lillen får lätta på trycket. Så han själv kan äta frukost & duscha i lugn & ro. SEN gå en promenad med hunden.
Det tycker jag låter alldeles underbart, MEN min tanke är att få en vovve INNAN vi skaffar barn. Då jag vill kunna lägga all min fritid och energi på vovven med träning och kärlek. Och jag har tittat på hundar i snart 2 år nu men aldrig fastnat men det har jag NU och då vill jag slå till. Jag vill ju att det blir rätt.
Ok, jag fastnade rättare sagt för vovvens syskon då jag endast sett bilder på förra kullen. Men det är samma föräldrar så man får hoppas på det bästa.

Min älskling sa igår "Jag vill verkligen att DU får denna valp - SÅ DU INTE SITTER PÅ DATORN HELA TIDEN" hahahahahaha.
Han HATAR att jag sitter vid datorn.
Sitter jag här när han kommer hem vägrar han ge mig en "Hej-puss" så jag får sätta mig på soffan, DÅ kommer han.
Gullet!

Nu funderar jag på allt jag vill köpa till det lilla livet. En fin liten bädd, leksaker, spel, aktiverings saker att ha i den framtida trädgården, koppel, ett gulligt halsband, bajspåshållare ALLT ÖNÖDIGT haha.

Förrästen - hade inte mycket att göra på jobb idag så surfade in på hemnet -LÅÅÅÅRD.....priserna har ju sjunkit sjukt mycket. Alltså vi hade LÄTT kunnat slå till NU på ett radhus.
Eko ville som fan men jag sa att det är bättre att ha allt färdigt. Valp, körkort, bil och semester.
Så hus & bröllopet får dela plats.
Jag anser ju att har man pengar så är det lika bra att betala hela summan. Inga lån här inte - jo till hus & bil men inget annat. Lika bra att ha det färdigt slipper man tänka på det sen!

Nu ska jag nanna kudden!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad mysigt med husköp:) Och med vovven också förstås

Jo var ju i Malmö hela dagen, kom hem i natt.

Mustafa Can är en författare från Skövde, som skriver om hans mamma och hennes liv i en stad i turkiska kurdistan, och deras flytt till Sverige.

Anonym sa...

Sv: Ja har opererat munnen så dom skulle ta bort stygnen igår, kanske inte låter så farligt men som hon höll på gjorde de fan så ont =/

Okej ja ska kolla hemsidan :) tack

Gör de tycker jag, ja älskar att ge mamma saker som ja vet att hon gillar men som hon aldrig tror att hon kommer få..

Kram

Anonym sa...

Sv: taack :D de e strumpbyxor, men använde dom bara då på hår modevisningen... dom skulle va trasiga tyckte dom så dom tog sönder dom innan jag skulle använda dom.. :P

Kul, hoppas du hittar några fina :)

Anonym sa...

ja, eller han va här första gången för tre år sedan, över vintern på turist visum, och då var han ju tvungen att åka tillbaka iofs. men sen vinter 07/08 va han här, och åkte tillbaka på våren, sen åkte han hit över denna vintern nu igen. jag tycker det är helt korkat haha. man kommer ju inte in i samhället av att hålla på så. vi hade en livlig diskussion om det igår IGEN, men det leder ingen vart haha.

oj, va jobbigt för din man att jobba sådär. då är han ju verkligen borta hela dagarna :/
min man jobbar på en snabb mats restaurange här i centrum som heter istanbul kebab. ägarna är turkar, men sen kan dom flesta anställda (som är bosnier & albaner typ) turkiska oxå. men det är verkligen ett skit jobb. dom blir utnyttjade och jobbar som djur, för inga pengar alls. just nu betalar arbetsförmedlingen 75% av mustafas lön, och hans arbetsgivare 25%. så nu får han helt ok med pengar. men dom andra där jobbar för 35-40 kr i timman. och mustafas avtal med arbetsförmedlingen går ut i juni. och om han vill jobba kvar där då, så kommer han oxå bara få ca 40kr i timman. allt är rörigt på det där stället, ingenting fungerar och dom blir lurade hela tiden verkar det som.

Anonym sa...

Åh, grattis till valpen, även om ni inte har fått den ännu! Äntligen slår en av dina drömmar in! :D

Jag håller med dig om att bloggandet verkligen är en heltidssyssla, det tar kanske inte så länge att skriva några inlägg, men att svara på alla kommentarer OCH hinna läsa andras bloggar - DET tar tid! :)

Ha en bra dag gumman!

Kram!

Anonym sa...

Gud vad roligt att du äntligen får dig en liten valp :D vad är det för ras ni ska skaffa?