Crazy girl night!

Igår blev det som sagt storstädning, riktigt grundligt! Jag började 13 och var färdig 16.30 och då hade jag inte ens tvättat golven. PANIK!
In i duschen och sedan föna & platta håret som tar en hel evighet. Sminka mig UTAN ögonskugga, hade inte tid att sitta och mecka med det. När förtsa personerna kom stod jag med moppen i högsta hugg och stressad till max.
Sanna fick t.o.m hjälpa mig att slänga soporna och Anja & Kristina fick hjälpa mig att slå in Fatens presenter.

Färdig?

Nä, jag hade helt glömt att göra maten hahaha. Eller inte mat men hade köpt hem en massa som jag skulle trä på tandpetare så man bara kunde gå och smaska på. Men hade helt glömt det haha. JAG - planeraren nr:1 - men i sista stund alltid stressad haha.

Försäljaren kom och dukade fram allt på soffbordet medans jag vi brudar satt i köket som kacklande hönor.

När det väl började satt alla tysta och lyssnade på vad hon hade att erbjuda.
För ni som inte förstått vad "Paradis partyt" gick ut på så är det en försäljare som har ett erotik party!
Många saker kände man igen och många saker undrade man hur fan tanken med uppfinningen kom till?!
Men det var roligt, bara tjejer som fick känna & klämma, smaka & flippa ut som.
Efter en stund pratade alla i mun på varandra och berättade historier, erfarenheter osv. Då hade alkoholen gjort sig påverkat.

När det var slut så gick en & en in med försäljaren i köket för att beställa.Det tyckte jag var bra för att alla är ju inte lika öppna.
Jag fick en värdinne present på 200:- =)

När hon plockade undan drog jag fram all snacks & dippan. Där fanns ingen plats att ha det tidigare då hon hade dukat upp allt på bordet.

Alla började vräka i sig och det var härlig stämning av den blandningen vi var.
Jag drar fram Bratz party hattar för att Faten fyller år om någon dag så tänkte överraska lite.
Sen får hon en Black Tower vin av mig.
Sen får hon ytterligare Tequila Rose och ett par lila glas underlägg =)
Sen kom jag in med en Almondy tårta till henne med ljus och hon blev helt paff - det var helt ball vilken min hon fick.

Kvällen slutade med att ALLA dansade riktigt vilt! Vi hoppade på soffor, stolar och dansade alla moves vi kunde komma på som man gjort genom åren.
Det sköna var att där fanns inte en enda som satt ner, alla var lika galna och alla var på fyllan - och mina fina härliga tjejer - ni är bäst! Ni kan verkligen göra en kväll bäst!
Det tar en stund men stunden kommer =)

Vi hällde i oss en massa tequila - eller jag gjorde då jag inte kan dricka något annat pga min diet. Men härligt packad blev jag.
Sen kommer Eko mitt i vårt hej röj men ingen brydde sig alla bara dansade på haha. Stakars Eko men han tyckte det var kul och bara skrattade. Annars så fina tjejer nu helt packade "Heeeej Erkaaaan" hahaha.

Det var jag, Sanna, Anja(min kusin) & henes kompis Kristina. Claudia, Angie, Annica & hennes syster Veronica. Och huvod personen Faten! Har jag glömt nån?

Siri skulle komma igentligen men hade huvodvärk.
Sally skulle också komma men blev sjuk.
Daisy & hennes syster skulle komma men Daisy blev sjuk.
Och Jennifer & Sune skulle komma men Jennifer hade lyckats bjuda hit en nät dejt haha. Hon bjöd hit honom men jag stoppade & sa att det bara är en tjej kväll med tanke på vad hela kvällen handla om så ansåg jag att killar ska vara så långt borta som möjligt här ifrån.
Så hon fick stanna hemma hehe.
Malin fick ingen barn passning antar jag =)
Lina var på 1-års kalas.

Önska såklart att alla varit där men sen måste jag säga att det ändå var ganska skönt att det inte blev så många.
Men bjuder man en måste man bjuda den andra osv. Ibland blir det ju så!

Aja, hade en sjukt ball kväll som jag sent glömmer - kan inte beskriva så roligt jag & alla andra hade OCH har inte dansat så mycket sen Gud vet när. T.o.m Eko kommenterade "Jag har ALDRIG sett dig dansa så" hahahahaha. Sååå skööönt, men vi var ganska andfådda & svettiga efteråt haha.

Jag la mig med min älskling med värsta huvod värken. Vet inte om det var det "liiiiilla" sockret från den liiiiiilla cidern jag drack eller om det var alkoholen i sig.

Bilder blev det massvis av. ALLA gick runt med kameror haha, såg ut som värsta japaneese style här hemma. Men har som sagt lånat ut sladden så jag kan inte lägga ut dom på datorn!

Nu ska jag ut i köket & lga lite maaaaaaaauuuud till mig & mannen.

TACK TJEJER för en super rolig kväll!

LUV U ALWAYS!

4 kommentarer:

Fighting for Success sa...

tack för en oförglömlig kväll...du är en pärla!!! PUSS

Anonym sa...

Åh vad ROLIGT ni verkar ha haft det!!! Ibland kan man ha det oerhört roligt utan killar, bara få släppa loss med tjejerna! :D

Tack för gratulationerna förresten, kunde nästan höra hur du sjöng! :)

Jo, det kan inte vara helt lätt att vara annorlunda i Sverige heller, även om det finns ganska mycket invandrare där. Det finns ju alltid rötägg med fördomar överallt, och dem kan man tyvärr inte göra något åt. Det gäller bara att köra sitt eget race och försöka ignorera dem, men om någon tafsar på eller kommer med riktigt nedvärderande kommentarer så ska man inte heller tolera det. Men på Alanyas diskotek är det ju så enkelt att försvinna i mängden, så om man får en klapp på rumpan så vet man inte vilken av de tolv killar bakom en som är skyldig.. :S Vilka äckel!! :S Här i Istanbul blev jag också tagen på rumpan en gång, en vanlig dag då jag tagit en lång promenad till djurmarknaden i Eminönü. En kille passerade mig och passade samtidigt på och klämde mig på rumpan. Jag blev jätteupprörd och började nästan gråta, så förolämpad och arg blev jag. Men vad kan jag göra? Jag skrek i alla fall högt åt honom att skämmas, och han försvann snabbt i folkmängden. Tyvärr så finns det ju en del rötägg som tror att alla utländska tjejer med blont hår är prostituerade, och det är inte så kul att bli tagen för en sådan.. Men självklart ska inte heller prostituerade bli behandlade så.. Dessa killar har inte fått någon uppfostran, de har ingen skam i kroppen. Allah onlarin belasi versin.. Nu blev jag riktigt upprörd igen, förlåt.. :)

Puss och kram gumman!

PS. Just det, vad hette du på Alanyaforum? :) Nuförtiden kikar jag sällan in, de flesta diskussioner som går där tycker jag är så dumma och utan någon mening, vissa verkar dessutom bara jävlas.. :S Alanyaforum is over for me.. so is Alanya. :)

Anonym sa...

S: HAHAHA men jag fick ju din kommentar om comviq? Min är helt jävla väck iaf. Är så less på skiten och jag har FORTFARANDE inte fått mitt jädrans sms.

AHA? Så det är du som är rösten i högtalaren. Då ska jag ropa hej nästa gång ;P

MEN DU! Nu är du bra feg! Våga va ful! :D

Btw, din kille bor i Sverige? :S Jag får inte sakerna att gå ihop nu. Jag trodde han bodde i Turkiet? Öööh :P Jag har snokat i din blogg nu en massa och det ser ut som han bor i Sverige? WOOOT?

Anonym sa...

Sv: jaha :) vad heter den hemsidan?

Ja du ja hoppas jag får något lite ja me, de skulle ja behöva just nu....

Jag kommer ge min mamma, som jag alltid gör. Hon har sett ett halsband på internet som jag tänkte köpa till henne. Sen har ja hittat ett halsband till min kusin oxo, de symboliserar verkligen oss 2 så ja vill ju oxo ha ett :P de e pengarna som krånglar bara =/

Okej, nästa bok ja köper är Såld ;)

Aha :D Melissa är ett fint namn... hoppas ni får en dotter då! ;)

Va mysigt, så kul med tjejkvälllar, man har ju inte de lika ofta nu tycker ja inte..

Ja älskar låten :D & de e minnen...