Nä, se det snöar...

Idag är där riktigt mycket snö här nere i söder, underbart!
Tur då att jag är ledig så jag slapp cykla, vill inte veta hur det hade gått.
Tog en tur i parken med Flash och det var så härligt att se alla hundar sprang lösa upp på den minsta kullen i parken. Minns när vi hade Zita så möttes alla hundäagre där upp 12 och 17 på dagen, så härligt med kontakter på det sättet.
Den högsta kullen var givetvis alla barn med föräldrar och åkte pulka idag med. Jag hade god lust att dra hemåt värma lite O´boy och dra ut på en picknick, fast inte så trevligt alldeles ensam.
Nu har jag ätit frukost, druckit mina koppar kaffe och diskat.
Ska bara bädda sängen och sortera tvätten, göra mig iordning och invänta mamma som kommer på besök idag =)

Fick ett mail tillbaka av Vägverket angående Eko. Ska bli spännande, men måste ha tag i Eko för att veta vad han vill specialisera sig på. Man kan tydligen bli mycket av just den utbildningen han gick på. Men han säger att han inte kommer fram på mobilen så får vänta med det mailet.

Nä, nu ska jag välja vilka foton jag ska framkalla, har blivit så mycket nu så det blir säkert 150 bilder.

Hoppas alla får en härlig dag ute i den vita härliga snön!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som ett väldigt krävande jobb, men säkert himla givande och roligt på samma gång! antar att det gick på ett ut? Vilken erfarenhet att ha med sig.

Haha, verkar som att ni tog ett bra beslut ändå då. Antar att du funderar på det ofta. Men vad gör man inte för kärleken? Samma med mig vi hade inte gjort något annat än att bråka och sen förlova vi oss, då blev det en dans på rosor ett bra tag. Pepper peppar ta i trä som man brukar säga.

Jo precis, gardemoen är flygplasten, hon jobbar i en butik där. Det är ca 2 timmar med bil härifrån det jag bor. Mamma jobbar borta en vecka sedan är hon hemma en vecka.

Tack, jag hamnade i en depp period och gick upp nästan alla kilon igen, men de är borta igen. Pendlar ofta beroende på hur jag mår psykiskt. Jag har fått gå igeonom en del tuffa tider som tyvärr satt spår på min självkänsla, kanske märks i min blogg att jag har ups n downs. Blev mobbad som liten, sedan har jag växt upp med en bror som har adhd och som redan i 12 års ålder hamnade i drogträsket, så under hela min uppväxt har familjen fått kämpa med att försöka "rädda" min bror. Jag har alltid ställt för höga krav på mig själv då jag inte velat ge min mamma och pappa några problem då jag tycker att de haft fullt upp med min bror. vilket jag inte insett föränns ganska nyligen. Därav kommer mina ups n downs. Vad spännande med en friskprofil, du får berätta om hur det gick. Jag tror att leva efter LCHF under en period inte är så farligt, det viktigaste är nog att man i slutändan när man hittat sitt mål och trivs, försöker att hitta en balans, och äta av "allt" i måttliga mängder utan attt gå upp. Det är där jag har problem just nu, jag kan inte hitta balansen, antingen äter jag för mycket eller för lite. Vad jobbigt att du får huvudvärk, fast som du säger kanske lika bra hehe.
Okej, jag hade nog föreställt mig att du var längre, själv är jag 1,74 så jag är ganska lång.

Blev en långt inlägg det här också:P Tack för kramen! Du får en tillbaka. Hoppas allt är bra!

Anonym sa...

Lååååård jag hatar snö men idag sitter jag hemma och längtar efter att gå ut just för att familjen ska åka pulka på kullarna haha...jag o imad ska gå o köpa en pulka så ska vi hämta olli på dagis o gå o åka...om du pallar så koooom o åk med oss hihi...weeeeiiiii

Anonym sa...

Hehe, jag har också varit jättedåligt på att svara på kommentarer på sista tiden. Men det kommer efter hand, jag svarar på kommentarerna en och en eftersom jag kommer att tappa bort mig annars. :) Så du kommer antagligen att få fler svar av mig i natt! ;)

Jag tycker inte heller att tårtorna är goda i Turkiet, därför valde jag att laga min egen födelsedagstårta själv. :) De är ofta så torra, och så innehåller de flesta ju nötter, så de kan jag inte äta. Ceyhuns tårta smakade jag inte ens på, eftersom den också innehöll nötter. Ahmet fyller år om några veckor och då ska jag också laga tårtan själv! Jag vill ju också äta av den, haha! ;)

Usch, en ros av LERA på en tårta, vad äckligt!!! Är det sant?!

Kram!

Anonym sa...

Just det ja... Du har en bloggaward att hämta på min blogg då du hinner! ;)

Anonym sa...

Här kommer ännu ett svar.. :)

Tack så mycket för gratulationerna, det är inte för inte som man själv blir lite sugen på att skaffa en liten, men ännu är det inte dags. :)

Ayse gjorde kejsarsnitt för att hon inte kan föda normalt, läkarna märkte det då hon fick Ceyhun och de trodde till och med att hon inte skulle kunna bli gravid på nytt igen. Men som tur är blev hon ju det och Ceyhun fick en lillasyster. :)

Kram!

Anonym sa...

Hej!
Det var inget som vi planerat och tror det skett ett missförstånd.
Det var väl du och Eko som skulle ute och äta?

kram