Jen <3 Eko

Har spenderat dagen med min älskade man!
Jag kom ju hem runt 07 imorse och det tog en timme tills jag kunde somna, sen sov jag endast till strax innan 12.
Åt god frukost med älsklingen sen gjorde vi oss i ordning till stan.
Han fick med sig en vår jacka han hade sett tidigare som satt skit snyggt på honom och ett par vår skor.
Jag hade ingen tid till mig själv då allt stängde redan 17.
Så vi letade ivrigt efter en bra restaurang och T-bone som ägs av pappas förra kompanjon hade inte plankstek som jag var såå sugen på.
En annan restaurang där dom har skit god mat var stängd pga renovering, en annan där vi hittade värsta smaskiga maträtter VAR STÄNGD!
Till slut gav vi upp och gick mot villigt till Ankara. Då vi redan köpt bio biljetter hade vi inte mer tid att leta restaurnager och Triangeln skulle stänga.
SUCK...mätta blev vi men Ankara har verkligen så himla kass mat och det tycker till & me turken själv haha.

Vi handlade lite snacks på tasty House och gick vidare till bion och såg Revolutionary Road med Leonardo Di Caprio & Kate Winslet. De tre filmer vi igentligen ville se gick inte på söndags kvällar - STÖRIGT!
Så vi såg denna drama och ja, den är inte att rekomendera iallafall.
Alltså jag kan väll se en mening med filmen och det är att man ska kämpa och göra allt för att förhållandet inte ska gå i kras.
Men går det inte så gör det inte det helt enkelt.
Så det handlar om detta paret som är olyckliga och bestämmer sig för att skapa ett nytt liv i Paris/Frankrike men åker aldrig då mannen får ett bra jobb erbjudande och känner sig lycklig, men kvinnan blir bara mer olycklig.
Eko sa iallafall att han hade stängt ner filmen om vi hade sett den hemma haha.

Jaja, vi fick en mys dag tillsammans som vi verkligen behövde.
Vi pratade om våra bortglömda bröllopsplaner, eller kanske inte bortglömda men vi har ju fått lägga dom på sidan då vi inte haft ekonomi för det.
Men nu efter resan i sommar så ska vi ta ett steg längre =)
Därför har jag suttit nu i 2 timmar och kollat på brudklänningar (Noelia har inspirerat mig)
Jag har inte ens kollat igenom alla klänningar på den sidan jag fick av henne men dessa klänningar jag lagt upp är en del i min smak. FLER KOMMER!

Vi var inne på Intersport och kollade skid kläder och bestämde ganska snabbt att det kanske blir en skid semester uppe i Åre eller Sälen nästa vinter istället för en solig semester. Hyra en stuga några vänner där uppe och åka skidor, festa, mysa med gott sällskap och varandra i snön.
Jaaaa, jag drömmer det kanske ni har märkt, jag vill så mycket haha.
Nu har varken jag eller Eko någonsin åkt skidor (man är ju från Malmö) men det blir en testning nästa vinter =)
Nä, nu ska jag gotta mig åt kuvertet vi har samlat semester pengarana som är färdigt =) och sen ska jag göra en lista på saker jag VILL göra i Turkiet i sommar och saker på behövs köpas. Räkna ut på ett ungifär vad vi ska ha med så vi kan spara det så det också blir färdigt.
Mmm, jag planerar 3 månader innan och jag gör listor, ALLT i listor så Eko blir galen på mig haha.
ORDNING & REDA kallar jag det!













4 kommentarer:

Anonym sa...

Åhhh Gud gumman vilka fina brudklänningar=) tänk dig i en sån herregud vad vacker du hade varit=)

Anonym sa...

Så jag har insipirerat dig hehe:)
Men jag fick ett råd: Gå och prova, sen kommer du kanske tänka annorlunda eller bara vara mer säker. Jag bytte helt stil efter att jag sett mig själv i klänningarna! Men ska åka till Göteborg i helgen och prova mer modeller.

Om ni aldrig åkt skidor förut så är nog Åre lite för mycket, eller ja för kostsamt och lång resa. Sälen är jättebra och mysig och är inte lika lång resa för er. Åk till Lindvallen, och därifrån kan man åka på en trevlig dagstur på skidor till Högfjällshotellet.

Gillade första och sista klänningen!
Kram

Anonym sa...

Vad roligt att ni äntligen kan börja planera ert bröllop på allvar så smått! :) Jag måste medge att jag också är inne och tittar på brudklänningar ibland, men aktivt kommer jag nog inte att börja söka förrän vi har bestämt ett fast datum. :)

Vad synd att ni inte fick äta den mat ni ville och se den film ni ville, men ni fick ju i alla fall göra något tillsammans, och det är ju det viktigaste!

Kram på dig!

Anonym sa...

Tycker 5an är finast som har v-skärning på livet, sen 4an o 2an för alla rosorna :) Men dom e alla vackra, nästan lika vackra som Du!