Turkey here we come

NU, är äntligen resan betald! Så j**la härligt! Nu känns det på riktigt!!!
Alla andra räkningar blev också betalda, mindre roligt! Men skönt att vi inte har så många räkningar iallafall. Betalat CSN för Maj också då det är lika bra att få sådant undan stkat så man kan njuta av pengarna längre haha.

Vad ska man spara till nu? Eko vill ju ha bil (f*n) jag vill ha bröllopsfest. Pengar att spendera i Turkiet måste man ha, hunden som vi ska leta efter semestern och slutligen huset vi vill bo i.
Ja det är inte många saker men STORA & DYRA!

Idag är ögat lite mindre än igår och inte lika rött så *hoppas, hoppas* den försvinner.
Jag vaknade redan 9.30 och kunde inte somna om vilket är ångest då jag inte börjar jobba förän 15.
Funderar på att träna vilket jag VERKLIGEN behöver. Men vad är det som håller mig borta från maskinen???
Jag menar det är en sådan dag som idag, när solen skiner, fåglarna kvittrar, himlen är klar blå och alla är glada, utom jag. Det är en sådan dag jag får ångest. Så har det varit sedan så långt jag kan minnas. Det är DÅ jag känner att våren är på väg, snart sommar OCH JAG HAR FORTFARANDE INTE GÅTT NER I VIKT! Då blir jag så j**la arg på mig själv.
Vad är det som hindrar en???

Ja, jag kan inte klaga om jag inte gör något åt saken, eller hur!?

Min planering denna veckan är att träna NU, imorgon och alla 3 dagar jag är ledig. Jag ÄR ledig varför inte träna liksom, men det återstår att se. Men jag skulle hemskt gärna vilja sola också. Kanske på fredag, någon som vill hänga med? Jag skulle behöva lite färg i ansiktet.
Har inte besökt solariet på flera år. Jag tycker det är OK med lite färg men inte steka där inne flera gånger i veckan/månaden som vissa gör. Jag vill ju inte vara alldeles rynkig när jag blir äldre.
Lite fäg skadar inte och det är vad jag behöver.

Idag blir det även premiär för mina nya solglasögon så jag kan skymma mitt ena öga haha.

Nä nu får jag sätta igång och röra på fläsket och det bokstavligt talat - FLÄSK, det är vad min kropp består av - FLÄSK!!!!!!!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Aaja så självkritisk du är, tänk istället hur mycket du har gått ner i vikt om du tänker tillbaka.

Jag är väl lat om lat öhhhh har inte tränat på 1 vecka nu och känner egentligen bara för att sova.

Du kanske vill börja simma lite?
Jag vill verkligen ohhh det är härligt.

Du är jätte fin som du är.

kram

Anonym sa...

jennifer sluta prata så om dig själv!!!!!!!!!!
Du e så fin som du e =) Mycket söt tjej;

Anonym sa...

Ja, jag känner att jag har fått nog av Alanya. :) Det var roligt så länge det varade, men nu önskar jag att jag kunde göra en del saker ogjorda. Dessutom är Alanya ett ställe där det inte går att lita på någonting man hör, varken bra eller dåligt... Ahmet hade faktiskt kikat på biljetter till Alanya nu till helgen, men bokade inte eftersom det inte är någon idé att åka dit bara för ett veckoslut, och han har ju skolan här. Men kanske vi åker ner en sväng i juni då hans skola tar slut, i så fall kan vi nog försöka ta en drink tillsammans! :) Vad skönt att ni har betalt er resa nu, då känns det ju liksom mer konkret, det kommer verkligen att bli av! :)

Jag älskar också lite äldre hus med burspråk, en annan grej som jag är en sucker för är takvåningar, förutom att de blir så kalla på vintern.. :) Var någonstans skulle du vilja bo i framtiden då? Inne i staden eller på landet? Jag skulle nog helst vilja bo i en förort, lagom nära till centrum så man kan ta bussen på några tiotals minuter, men ändå borta från trafiken och alla människor. Ett ställe nära havet där man kan gå ut och göra långa promenader. :)

Kram!

Anonym sa...

Japp, Lotta är min lillasyster i Finland, eller halvsyster om vi ska vara petnoga. :) Vi har samma mamma men olika pappor, och 14 års åldersskillnad, men jag älskar henne otroligt mycket! Hon är min kära söta lillasyster som jag kan pussa på i evigheter! :)

Anonym sa...

Ja, oh, ja, jag klarar aldrig av att ha håret utsläppt i Alanya (eller Istanbul för den delen) på sommaren, det blir ju så äckligt svettigt där bak och klibbar fast i nacken. Usch! Faktum är att jag nästan alltid har håret uppsatt i hästsvans eftersom det är mer praktiskt, tycker inte om att ha håret svängande i ansiktet, och så röker jag och håret börjar lukta så äckligt om jag har det utsläppt. :) Vilka problem jag har! :) Men jag skulle aldrig klippa mitt hår kort frivilligt ändå, även om det kanske skulle vara mer praktiskt. :P Anledningen till att man ska ha det uppsatt som reseledare är väl för att man ska se prydlig ut. En annan grej är att man inte ska se för extrem eller för "lagad" ut, gästerna ska kunna snacka med oss utan att känna sig rädda eller känna sig fula bredvid oss... :P

Vad är det för tatueringar/piercingar du har? Jag har varken tatueringar eller piercingar längre, men tidigare hade jag en piercing i ena ögonbrynet. Även om den är borta nu sedan flera år tillbaks så ångrar jag inte den, den hörde till en period i mitt liv, och då den perioden tog slut tog jag bort den. :) Och som tur är så syns inte det några märken efter den heller. :)

Kex uttalar jag med K. :) Jag och min rumskompis i Alanya 2006 (hon var från Trollhättan) brukade alltid ligga uppe på nätterna och prata om olika språk- och dialektskillnader, och hon hade alltid lika roligt åt mina KEX! :) Jag har ett kärleks-hat-förhållande till skånskan. :) Min gammelmoster bodde nästan hela sitt liv i Lund och hon pratar ju lika skorrande som en äkta skåning, men jag minns också några grabbar från Malmö som jag hade på en utflykt i Alanya, jag hade VÄLDIGT svårt att förstå vad de sa! :D

Anonym sa...

den är betald! va kuul :D då är det bara spara pengar & vänta som gäller ;)