Dagarna me mamsen

Nu har jag alltså betat av som F*N på bloglovin. Har BARA 84 inlägg kvar...*pustar ut*

Torsdagen var en härlig dag.
Det var som en fredag för mig eftersom jag skulle ha TRE fria dagar.
Jag bara satt och väntade att någon skulle komma fram och fråga om jag kunde jobba övertid och vips de kom och frågade, det var såå härligt att säga NEJ med ett glatt smile. Eftersom jag hade planer. Men känner jag mig själv så hade jag tackat ja om jag inte haft planer.

Slutade 14 och cyklade hem. Pappa hämtar upp mig och vi hämtar upp mamma =)
Vi skulle storhandla till mig och vi åkte till Grossisten och handla ihjäl oss där, sen blev det Özen & möllan.
Thai mat med oss hem som vi åt här hemma tillsammans, så mysigt!
Fattades dock bara min lillebror.

Vi kollade på "halv åtta" på tv4 som vi rekomenderade pappa att ansöka till. Gick in på tv4´s hemsida men förstod inte vart man ansöker, så om någon vet tipsa mig gärna då jag VET att min pappa hade vunnit OCH älskat det.
Kollade igenom olika youtube klipp med både roliga och musik.

Jag & mamma gottade oss i soffan men vi var så trötta och somnade tidigare än vi brukar när vi är tillsammans.

Fredagen kom killarna och spolade badrums brunnen, jag frågade av ren nyfikenhet vilken utbildning dom hade och vad yrket hette (för Ekos skull) och de fick sin utbildning av företaget så detta är något jag ska rekomendera till älsklingen då han är en "handy man" och verkar aldrig få slutföra sin riktiga utbildning som anläggningsarbetare (inte i dessa kris tider ialf). Synd bara att hans snickare utbildning inte gäller i Sverige, annars hade han ju kunnat jobba som det.

Jag drog med mamma till The Studio i Malmö på Turning Torso. Mötte även upp Lina, Malin & min kusin Anja.
Det var jätte kul att samla ihop ett gäng tjejer speciellt de man inte vanligtvis träffar. Anja har 4 barn, jag jobbar fullt hela tiden, Lina träffar jag nästan bara om männen är med, mamma bor inte här och Malin bor iheller inte i närheten.

Vi åkte dit osminkade och ostylade i håret så man hoppades att man inte träffade på någon då man tog bussen till stan. träffade min arbetskamrat på bussen men thats it haha.
Väl där inne efter att vi anmält oss fick vi ganska snabbt hoppa upp på make up stolen. De började sminka oss och långt ifrån stolen till spegeln såg det bra ut.
MEN när man såg sig i spegeln var det KATASTROF!
Jag undrar verkligen om dom lade ner energi på oss? Nä, jag tror dom står där och får sin lilla lön och bara vill att jobb dagen ska ta slut.
Dom typ slängde på en riktigt FUL brun ögonskugga på mig och ritade en tjock linje på ögon locket (eye liner????)
FÄRDIGT!
Jag har läst tidningar, frågat "riktiga" make up artister vilka färger som passar mig och har ALDRIG fått svaret BRUNT, kanske för att jag just har bruna ögon.
Jag blev katastrof, min mamma hade helt fel färger och Anja var fin när man såg henne på långt håll sen så var det ändå ingen större skillnad om man såg nära.
Malin & Lina tyckte jag blev bäst så tyckte även de andra. Och när jag & mamma satt och diskuterade på kvällen då vi vart sjukt besvikna så kom vi på att just Lina & Malin hade samma sminköser...ahaaaa.
Vi fick vänta sjukligt länge på att få komma in och fotograferas.
När vi väl kom in var det så roligt att "posa" fast vissa poser var riktigt B:iga.

Sen fick vi vänta länge igen och vi var hungriga och trötta.
När vi väl fick se bilderna blev alla så himla besvikna. Av 50 bilder blir där ju alltid NÅN som blir OK, men alltså jag tyckte verkligen från mitt hjärta att inte EN ENDA BILD blev bra.
Har nog aldrig varit så besviken förr. Alltså allt handlade om min sminkning varför jag blev missnöjd.
SÅ det slutade med att varken jag, mamma eller min kusin Anja köpte några bilder. Malin fick med sig 2 stycken och Lina ville ha med sig 3 stycken men hon fick dom inte på faktura som dom hade sagt att man kunde få så hon sket också i det.

Vi blev skjutsade av Anjas man Genzi vilket var jätte snällt! Där i bilen planerade vi en kväll där vi skulle fixa spegel & fläkt och olika tyger som bakgrund. Vi ska ta med oss en hög med kläder var och fotografera oss själva - SÅ BALL DET SKA BLI! OCH sminka oss som VI VILL och PASSAR I!

Jag & mamsen satt uppe hela kvällen och käkade, var ju skit hungriga efter att ha varit där i hela 6 timmar nästan.

Idag blev det en mysig frukost med mamma och sen åkte hon hem *sakna*
Nu är klockan 17 och jag sitter i myskläder & oduschad och jag ska vara på tjejmiddag hos Claudia om en timme.
Måste nog sätta lite fart om jag ska hinna.
Men alla som känner mig vet att jag är aldrig är i tid!

Inga kommentarer: