En söndag med varandra

Solglasögon till vänster till Eko & till höger mina + ett påsk kort


Shorts till Eko


Välkommen in i klädkammaren =)


Hejdå älskade 6-åriga tröja...=( (med hål i)


Vaknade upp med VÄRSTA vageln på ögat. Eko fick värsta chocken haha. Ville att jag skulle till sjukhuset osv haha. Försökte förklara vad det var. Jag var inte lika chokad då jag hade det igår också. Fast då var jag bara öm så jooo, jag fick väll mig en liten chock då jag aldrig någonsin haft en sån stor.

Vi promenerade till Entré då Eko var nyfiken på hur det såg ut. All min förklaring över hur överdrivet med folk det hade varit på invigningen hade jag aldrig behövt berätta. DET VAR EXAKT LIKA MYCKET FOLK IDAG - JAG TYCKER VERKLIGEN DETTA ÄR SJUKT! Var kommer alla ifrån?
Givetvis var det ju söndag också, men ÄNDÅ!?

Han as garvade när han såg att folket trängde på rulltrapporna, och idag var där t.o.m vakter som fick släppa fram ett visst antal folk just för att ta rulltrapporna upp eller ner. Där är ju 4 våningar plus garage under jorden (lät scary)
Vakter för att alla handikappade & de med barnvagnar skulle få ta hissarna.

Jag fick gått in i lite fler butiker idag än vad jag fick i torsdags. Men jag kan inte koncentrera mig på kläder & skor då det är sån folkmassa. Och inte tala om köerna till omklädningsrummen och kassorna. Mellandags rean kan flyga nånstans!!!

Vi träffade bla på Claudia & Nikola och som vanligt börjar ju Eko & Niko skämta om allt. De skulle på dragshow ikväll med ett par lila stövlar. Vet inte vad det är med dom två, men varje gång de träffas är det som en blixt slår mellan dom och de bara skojar & skämtar i ett - INGET ALLVAR och jag & Claudia står alltid & kollar på varandra som "Vem f*n är dom typ" haha.
Claudia frågade mig om jag hade gråtit haha, nää det var ju min äckliga vagel haha. Sådan tur är att den har lagt sig. Eko sa ju direkt att han blev arg igår när vi spelade FIFA på playstation när jag hade vunnit så han slog mig HAHAHA.
SJUKA blir dom två tillsammans som sagt.

Vi hade planerat att äta där då jag hade kunnat ta första flyget till Turkiet ENDAST för att få trycka i mig 10 MEVLANA men på Entré hade dom min älskade Mevlana men det blir aldrig detsamma om man inte lagar de i stenugn. Och dessutom får jag inte äta bröd PLUS att Eko vägrade äta där då där fanns ej platser att sitta & då är där MÅNGA platser plus att det säkert skulle tagit 45 minuter i de köerna så vi promenerade hem och lagade mat här hemma.
Nu ligger han deckad i soffan och jag ska alldeles strax läsa min aftonbladet jag fick med mig hem efter vi varit & handlat en massa snacks på Coop.

Jag hittade ett par gympa skor från Intersport och ett par på Märkes outlet som faktist var första gången vi besökte och då har det legat på mitt område i flera år haha.
Så nu vet jag vad jag ska köpa snart nästa vecka. Eko var ju så smart & glömde kortet hemma - AAAAAAA snacka om irriterande. Hittade ju även Singstar RnB för endast 199:- VILL HAAAA!
På Deishmann hittade jag ett par vita pumps & även ett par ansra snygga skor som hade varit helt perfekta i Alanya. Och dessutom svin billiga. Det som fövånade mig var att jag inte hittade Din Sko där, eller så var det jag som inte letat noga, där måste jag ha ett par svarta pumps med inte så hög klack som jag kan ha på jobb.
Hittade förrästen även en svart vår jacka med skärp i midjan inne på New Yorker. Men min kusin Mike som jobbar där inne var ledig idag. Så ringde han och han bad mig vänta att köpa den då han själv får 50% rabatt där och hans vänner får 30% så den köper jag så fort jag är ledig, YEAH!
ÄLSKAR SHOPPING!
Vilken tjej gör inte det, dessutom har jag inte kunnat på flera år så tycker verkligen jag förtjänar det =)

Hej svejs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Finns det singstar soul eller med 60-70-tals tema oxå? hade vatt så kul! PUSS!

Anonym sa...

solglajjor behöver ja oxå köpa :) snygga!