Trötter









Wow, såg att mitt inlägg jag skrev i torsdags kväll hade sparats i utkast så jag får väll publicera det då jag la ner tid på det haha.


Mmm, idag är jag TRÖTT!
Vaknade av att jag hörde mobilen vibrerade - det var pappa - han trodde jag jobbade. Jag lät bli att svara för jag kände mig inte bra. Jag hade drömt om Tyson.
Det var ett tag sen det hände, jag låg kvar i sängen och fantiserade vidare om honom - sen börjar jag gråta helt hysteriskt. Så som jag gjorde i flera månader efter hans bortgång.
Senare under dagen tänkte jag på honom hela tiden, ndrade varför jag grät så mycket imorse - men det är ju inte konstigt igentligen.
Han var ju verkligen mitt allt - min vardag - mitt LIV!
JAG ÄLSKAR DIG TYSON - HAR ALLTID GJORT OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA - DU KOMMER ALLTID VARA NR:1 FÖR MIG!!!
En vän var i kris efter p-piller hennes hade tagit slut och hon fick inte tag på sin barnmorska så vännen som ställer upp i nöden - jag fick hjälpa till. Vi använder samma sort Cerazette så jag fick springa ner till apoteket och köpa ut ett paket så fick hon en karta av mig.
Ja, vad har man vänner för =)

Idag lagade jag kyckling i curry - jag gjorde efter ett recept på nätet och det smakade bajs - så jag som vanligt exprimenterade och det blev riktigt gott!
Det var till 4 personer men jag och Eko käkade upp allt haha.
Svullen som jag var efter maten gick jag till vatten gympan och det var is kallt i vattnet. Vanligtvis brukar vi simma några längde innan passet börjar för att få upp värmen men idag var det så kallt att jag vägrade doppa mig och då ver det KALLT!
Det hade nått med någon instalation tidigare på dagen så att dem inte kunde värma upp vattnet för annars skulle de komma bakterier.

Nu sitter jag här ny duschad och har precis tittat på min favorit Gordon Ramsey "Hell´s Kitchen" han är så himla grym alltså.
Och jag ger verkligen cred till alla deltagarna alla kockarna som står ut med Gordons skrik hit & dit att dem orkar ta så mycket skit från han. Jag hade ALDRIG kunnat medverka där hur stor drömmen än hade varit - jag hade aldrig kunnat ta så mycket skit - en mening ifrån honom så hade jag babblat tillbaka och stuckit haha.
Jag hade kanske t.o.m passat som hans fru hahahaha.
Nä, man får hoppas att han är en vanlig kärleksfull man och pappa där hemma.

Måste nanna nu för jag ska upp tidigt imorgon för att jag måste platta håret och det tar ju nån timme men vill man vara fin så får man lida pin.
Ska nämligen på en arbets intervju imorgon och jag är ganska nervös hihi.
Berättar närmare om vad det är någon annan gång - pallar inte bli besviken på jobb fronten igen.
Natti natti!

Inga kommentarer: