Han gav mig en gnutta självförtroende

Vaknade tidigt imorse för andra dagen i rad. Visst känner man direkt när man vaknar att man bara vill sova vidare, men det är ändå rätt skönt att sitta här vi datorn en förmiddag och ändå fått saker gjort och ändå ha hela dagen kvar.

Var på Öppet hus hos arbetsförmedlingen och fick träffa en annan handledare som var grymt bra. Han verkligen höjde mitt självförtroende och kändes nästan som han kämpade för mig. Jag blev glad!
Nu har jag några länkar och tips om jobb jag inte ens tänkt på som lät riktigt intressanta.
Fick t.o.m ett personligt tips bara till mig =) som jag ska fixa på fredag hihi, hoppas jag får det.
Snart är det ju jultider så då behöver många extra personal så får väll hålla tummarna så jag får in en fot någonstans snart.
Börjar fundera på Köpenhamn igen, fast då enbart på Kastrups flyplats. Men man kan inte alltid få som man vill och detta året har jag verkligen haft otur så hoppas att det vänder snart för både mig & Eko.
Eko vill också gärna jobba över sundet men det krävs att han ska vara svensk medborgare så då får han vänta 3 år till om vi inte får barn innan dess.

Gick förbi Malmborgs som de har totalt renoverat, kändes nice där inne och sen bakom är ju det nya köpcentrat Entré som jag så gärna vill jobba i. Men det öppnar inte förän olycksdatumet 19 Mars. Varför olycksdatum är av 2 orsaker jag inte tänker nämna här.
Köpte remouladsås som jag inte ätit sedan jag bodde hemma för 7 år sen som jag tänkte äta till fiskpinnar och min egna hemmagjorda potatismos.
Mums!
Fast hoppas den inte är för fettig för det klarar jag inte av.
Har börjat tänka på LCHF -Low Carb High Fat dieten, många håller på med den och går ner i vikt men jag mår illa bara av tanken att äta fett. Alltså majonäs, smör, olja, grädde, ja sådana fetter i höga mängder...bläää....men har kontakt med en kille som kanske hjälper mig och ger råd om hur jag ska lägga upp ett kostschema.
Länkar till honom när jag frågat honom först om det är ok.

Nu ska jag söka jobb sen kommer Viktoria och hämtar upp mig för att jag ska se hur det är på hennes arbetsplats på banverket inför min ansökan om trafikinformatör =)
Roligt ska det bli!

Kram på er få som läser min super duper intressanta blogg=)!

Inga kommentarer: