Lördag


Bjuder på en bild sen i sommras - jag och min underbara gudson Khalil! Jag har mina gamla jobbarkläder på mig hehe.

Försöte kopiera min "What to do" lista denna veckan men misslyckades. Jag är så dålig på hela den här blogggrejen. Alltså hur man gör allt fint, läsvärt, storlek på allt, bilder osv, osv.

Igår blev det ingen konsert, utan en fika med Claddkakan (Claudia) istället. Vi satte oss på Wayne´s coffee och pratade i timmar kändes som. Det var jätte mysigt att prata om allt som hänt under åren vi varit isär.
När vi åkte hem så började ös regna och jag blev lite "scared" då dropparna var stora som pölar och det hördes som stenar kom på bilrutan.
Vi lyckade komma hem ialf.

Jag & Erkan satt och kollade Idol när Mattias kom förbi en stund.
Han smakade på mina cupcakes jag gjorde här om dagen och sa till Erkan "Du har verkligen tur" =) Hihi, men tur & tur, jag önskade jag hade haft ett nyttigare intresse som träning t.ex.
Jag skulle mer än gärna velat gå på ytterligare ett träningspass i veckan men jag är så himla mesig med att gå dit ensam. Jag vill ha en tränar polare!

Finns där nån där ute som vill träna me miiiiig???

Idag har det varit storstädning som är kännt på lördagar=) Och även tvättning men det biten fick Erkan sköta.

Det blev Buritos till middag idag och jag gjorde en smaskig vitlökssås på Creme Fraische men den går inte att jämföra med mammas vitlöksås som vi alltid åt till nachos när vi var yngre.

Idag har jag suttit och läst tusen olika bloggar känns det som.

Har sökt lite på "Alanya" och "Turkiet" för att jag har sådan semester längtan.

Där finns visst väldigt många svenskar som har gift sig med turkiska män från just Alanya. Intressant hehe.

Nu står Erkan i duschen och jag måste börja göra mig iordning för vi har blivit bjudna hem till Annica och hennes och första alldeles egna lilla lägenhet=). Grattis gums - det var på tiden!

Nu skickade hon precis sms om att hon endast har vitt vin hemma - BLÄÄÄ- så jag ringde pappa min räddare och han hade lite gott att dricka för kvällen. Så får promenera hem till honom först och promenera vidare hem till henne i mina höga skor - hur kommer det att gå?

Nu ska jag in i min "walk in closet" och bestämma mig vad jag ska ha på mig - det kommer ta så där en timme kanske, som vanligt!

Ha en trevlig lördags kväll allesammans!

Inga kommentarer: