Sector alarm,

var jag på intervju hos idag. Skulle vara där 10 och jag som ALLTID är sen var där 45 min tidigare haha.
Så jag vandrade runt kvarteret i ca;15 min sakta, sakta, upptäckte Jehovas Vittnens rikets sal låg där, att många åt frukost just vid denna tiden och att mina klackar behöver klackas om.

Jag steg in i lokalen 9.30 och då hade mannen jag skulle träffa precis kommit.
Det tog en timme efter att ha hade förklarat allt och jag diggade honom så mycket. Vet inte varför, kanske för det sättet han förklarade på, att han var en sådan glad man som levde livet, det syndes på honom.
Vissa känner man väl starkare connection än till andra.

Gick där ifrån funderandes på detta säljjobbet som lät roligt men samtidigt är jag ju verkligen inte den personen de söker efter. Och ska jag tjäna någonting överhuvodtaget så måste jag i princip verkligen brinna för att sälja.

Skulle vänta på bussen i 15 min i denna kylan och blåsten som var idag så jag kunde inte stå still och gick vidare till nästa busshållsplats fast åt motsatt håll annars hade jag hamnat på motorvägen.
Bussen hade fortfarande inte kommit så jag gick vidare till nästa igen och där när jag promenerar sakta så kommer bussen och kör i all fart.
Blev riktigt lack....så nu var det ytterligare 20 minuter för mig haha. Gick tillbaka till busshållsplatsen jag kom ifrån början och väntade, vågade ju inte missa en till.

Gick föbi derby banan och 2 vita fina hästar. Stannade till och kikade lite extra då jag såg att hästarnas ögon var stängda. Var det för solen eller sover de ståendes?
Sms,ade Malin - häst experten och frågade, jo visst sover hästar oftast stående och de vilar ett ben i taget, det upptäckte jag med.
Hahaha, ja det är mycket man inte vet, men man lär sig något nytt varje dag.
Tänk hur mycket kunskap en människa kan få i sig.....

Nä, nu hör jag någon kallar "baaaaabbbyyy".....det betyder att Erkan är uttråkad och vill att jag ska sätta på en film innan vi lägger oss.

Im coming honey!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur gick det i slutändan?