Vecko revyn


Vi var ju med i en artikel i Vecko Revyn i sommras. Nr:14 den 26 juni i år.
Kollade igenom bloggen och glömde helt att lägga ut den här. Så i brist på annat så tänkte jag göra det nu.
Bilden är tagen av en super dålig fotograf på Ribban i Malmö.
Hittat stora kärleken på charterresan? Ofta stannar romansen vid ett härligt semesterminne, men semesterflirten kan faktist vara killen du gått och väntat på. VR har träffat tre par som fann varandra under semestern.
Jennifer; 25, träffade sin man på resan till Turkiet:
"Vi gifte oss efter ett halvår"
Jennifer åkte på charter tillsammans med en kompis till Turkiet för två år sedan. Kompisen hade tidigare jobbat där och då delat lägenhet med en kille, Erkan. Så under semesterveckan valde de att bo hos honom.
- I början tyckte jag inget speciellt om Erkan. Jag var redan i ett förhållande, berättar Jennifer.
När veckan var slut åkte Jennifer hem och kontakten med Erkan bröts. Men när hennes kompis skulle gifta sig i Turkiet började de sms:a till varandra. Det var meningen att Jennifer skulle åka på bröllopet, men fick förhinder. Det blev istället en vecka i februari, ett halvår senare, eftersom hon hade lovat att komma.
- Det var då det klickade mellan mig och Erkan. Vi höll kontakt under våren tills jag åkte tillbaka i maj. Då jobbade vi på samma jobb och bodde tillsammans. Vi umgicks intensivt och lärde känna varandra på ett helt annat plan. I början trodde jag aldrig det skulle hålla. Men när vi väl bestämde oss för att satsa på vår relation gick det snabbt.
Vi gifte oss i september innan jag åkte hem.
Jennifer själv kunde inte tänka sig att bo i
Turkiet så några månader senare flyttade Erkan till Sverige.
- Det var en jobbig väntan, vi var ju båda nykära och det var en stor saknad.
Samtidigt var det omständigt och tog tid att fixa alla papper som krävdes för att Erkan skulle komma hit.
Hur såg omgivningen på ert förhållande?
- I Sverige möttes vi av fördomar i början. Inte för att Erkan är utländsk men för att jag träffade honom under en semester.
Jag hade själv samma fördomar om min kompis som gifte sig, men det går verkligen inte att veta hur det är förrän man själv hamnar i situationen.
Vilka råd skulle ni vilja ge till andra som hittar kärleken under en semester?
- Man måste lära känna personen ordentligt och inte bli blind av den första förälskelsen. Det är så många som blir lurade på till exempel pengar eller utnyttjas för ett uppehållstillstånd. Men visst finns det undantag, se på mig och Erkan.
Japp, det var vår artikel....;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad roligt :D

Anonym sa...

nej vad gulligt..grattis=)