Det blev bröllop

I lördags gick vi hem till pappa för att han ville ha hjälp med granen.
Jag satte upp lite julkulor i silver och blått så det blev fint tog bort alla röda och gröna som han hade satt upp men det blev för mycket, är finast om det ser rent ut med 2 färger annars ser det ut som en.....JULGRAN hahaha.

Papsen hade köpt med sig lite rökt polsk ölkorv som Eko tyckte luktade underbart men han kunde ju inte äta den så den har jag för mig själv här hemma =) Lite polsk ost & bröd fick vi också hem.
En flaska hallon vodka - mums!
Han hade köpt en julklapp till mig som jag fick en liten sneak a peak på men den vill jag inte ha förän vår lille julafton så det blir lite speciellt.
Vet inte om jag skrivit att jag även fick en tidig julklapp för 2 veckor sedan - EN CYKEL =)
Ska ta foto på den när jag har fått tillbaka min kamera.
Eko fick också en julklapp men den gömde vi annars är både Eko och pappa så ivriga med presenter. Jag har nog ALDRIG fått en present av dom när jag igentligen skulle ha fått den, jag får den alltid samma dag de köpt då de inte kan hålla det hemligt haha.

Pappa tjatade till oss att gå på detta bröllop jag skrev tidigare om så vi gick dit.
Det var i kulturhuset på Limhamn och hela lokalen var fullt av folk. Bara arbaer vad jag kunde se. Arabisk dans, magdans och arabisk live musik.
Jag hälsade på så många som jag inte känner, men tydligen kände dom mig hahaha.
Det var tråkigt för oss då det enda vi gjorde var att sitta och kolla på folket, kläderna var bäst!
Ingen mat och ingen dricka - tycker sånt är jävligt fattigt om jag får säga det själv. En massa tårta såg jag bev uppdukat men innan den serverades hade vi gått.
Bruden & brudgummen satt uppe på scenen i 2 kunga stolar och skulle se vackra ut. Jag fattar faktist inte grejen med det. Men, men så är det på arabiska bröllop, kanske på turkiska också, har aldrig varit på ett turkiskt bröllop men då Eko inte tyckte detta var konstigt så kanske de gör samma sak.
Jag ska dock inte göra det när vi har bröllop.

Brudgummen känner jag inte, men vet ju vem hon är, och inte iheller brudgummen tills pappa ringde dagen efter och förklarade vem det var. Jo han hade jag lekt med när jag var liten, han är lillebror till min bästa kompis när jag var 7 år. Där ser man - världen är allt liten.
Nu är dem i Thailand på smekmånad - avis!

Eftersom brudgummens sida som oftast bestämmer så var det dom som inte ville bjuda på varken dricka eller mat och plus ingen alkohol så pappas kompis bil var "fest bilen". Där satt alla som ville dricka och de hade as roligt, jag & Eko bara as garvade. Vi blev dessutom hemkörda i den bilen som stank öl och vodka hahaha. Som små barn som gömmer sig för sina föräldrar när de ska dricka alkohol - SÅ BALL!
Kom då att tänka på när det var ramadan i Turkiet - i Ekos hemstad Kirsehir så får man ju inte röka på gatorna men man kunde se männen och de gamla gubbarna gömma sig i små hörn där ingen kunde se dom och där satt dom och smygrökte HAHAHA!
Ursäkta, men tycker det är sjukt löjligt, men men.

Vi köpte hem lösgodis, chips och snabb pizza som var d värsta vi kunde köra. Tror det var coops pizza och det smakade precis INGENTING! Köpte även hem Coops sourcream and onion chips och vi båda ville spy efter att ha ätit nästan ingenting av chipsen.
Godiset var det enda som gick ner. Men allt detta har vi smaskat på i 3 dagar vilket är fantastiskt för att vara oss/mig....för ett år sedan hade allt tagit slut samma kväll.

På söndagen gick jag till jobbet mot min vilja men klarade mig!
Igår hade jag teori hela dagen och det var helt ok.

Idag är jag ledig!

Har storstädat idag och haft ont i ryggen.
Mkb har varit här idag och kollat på kranen i köket som läcker så om några dagar ska vi få en helt ny =)
Sitter med smink på för att jag skulle på kaffefika hos min kusin Anja men hon jobbar över idag så ska ringa pappa för att jag tror han ville ha min hjälp idag.

So long!

1 kommentar:

Anonym sa...

Där har jag uppträtt på arabiska kvinnofetsre faktiskt. Vem dansade magdans? Kram