Shopping ;-)

Vaknade på min första lediga dag av att alarmet ringer - VILL INTE UPP!
Men var tvungen, Eko vifta me händerna och menade på att "Stäng aaaav" men då ringer han larm efter en minut hahaha.

Var ju tvungen att gå upp i tid då jag hade en tid hos Daisy för min FÖRSTA påbyggning av naglarna. Vilket betyder att jag aldrig någonsin förr haft naglarna kvar efter så lång tid. Så jag är väldigt stolt över mig själv hehe.

Jag bestämde mig för att promenera dit då jag ÄLSKAR att promenera men då jag insåg att jag inte hade så mycket tid på mig sprang jag upp till bussen.
Jag gick in om Nordea då min första lön kom på checkar då dom inte har mitt kontonummer så satt där och väntade i en hel evighet.
När jag kommer fram så det enda dom kan göra är att skriva in mitt konto nummer så att jag får min lön på mitt konto nästa gång, resten får min bank sköta.
AAAaaaaa.

Fick springa till Daisy där jag var 15 min försenad.
Eftersom jag var sen kom hennes andra kund så att jag erbjöd mig själv att vi kunde fixa klart mina naglar efter henne, jag hade inte brådis nänä.
Jag stack vidare mot hållet jag kom från början in på handelsbanken och fick äntligen mina pengar.
Wwiieeeooo.....
Gick om nya Hemköp på värnhem och köpte Comviq kompis och till Apoteket kom jag ut med p-piller och voltaren salva. Älsklingen har ju sååå ont i benen då han står hela dagarna på hans nya jobb - ni vet ju hur männ är haha.
Så tänkte överraska han ikväll med lite smörjning!

Gjorde färdigt naglarna och klockan var MYCKET!
Promenixa till stan och ville ta det lugnt, men jag bara kände hur stressen kom över mig - fastän jag inte hade något att stressa över då jag väl var på stan.
Men av att se alla människor springa hit & dit fick mig att bli stressad.
Jag har aldrig förstått människor som klagar över julen att den bara innebär stress. Har alltid sagt - det är vad man gör det till. Köp allt lite åt gången och du behöver inte känna stress.
MEN, OM man inte haft pengar som jag och först får det dagen innan jul så förstår jag dom.
Suck

Träffade sötisen Faten som fick agera min packåsna - stakaren.
Var ju meningen att jag skulle bjuda henne på lunch men det blev aldrig så. Jag kände inte för det, jag hade aldrig kunnat njuta av min första lunch på stan på år. Och det ville jag förstås men vi får ta det en dag i mellandagarna.

Jag hittade det jag skulle iallfall, förrutom att jag ville in på Jysk som jag kom på när jag var färdig och det fanns inte tid till det eller ork, jag var helt slut. Och när Faten lämnade mig för att ta bussen så kändes det som jag skulle brak ihop. Jag bar på så mycket påsar att folk tittade på mig hahaha.

Jag köpte en jätte fin grå munk jacka till Mattias (min kusin) med lila ränder på.
En vit tröja till pappa som ska byts då den tyvärr var för liten.
2 soffkuddar, en vit & en svart till pappa (han fick likadana på Fars dag haha)
Hans julklapp är inte klar än men vi ska ut & handla den tillsammans fastän han vägrar och vill att jag ska spara pengarna haha.

Olivia (Fatens dotter) fick ett rött halsband med en tomte som hänge och en brosch som jag inte minns tror det var en julgran.

Sanna (Susanna min närmaste bejb) 2 par öronhängen som hon ville ha, enkla men med glitter i.
Khalle (Khalil, hennes son) fick en söt nalle och ett pusselspel eller vad det heter.

Metehan - mamma Lina läser bloggen
Mamma & hennes man - samma sak
Erkan - det får ni veta imorgon.
Gizmo, Zimba & Bella (mammas vovvar) glömde jag bort så det blev en ipuls grej tyvärr.

Det var nog det, MEN pengar har jag verkligen slösat!

Provade 5 plagg innan jag började shoppingen - fick order av älsklingen att köpa något fint till mig då han inte kommer att hinna då han slutar 23 idag. Allt jag provade behövdes antingen en storelk mindre eller en storlek större så jag tänkte vänta. Men sen orkade jag inte. Men nu när jag sitter här och tänker på vad jag ska ha imorgon ångrar jag mig.

Inga kommentarer: