Tisdag

Igår (tisdag) vaknade jag tidigt för att gå till stan. Jag lämnade min CV till en speciell butik jag blivit rekomenderad. Där var 2 st där inne som jobbade och tog emot min ansökan och de verkade vara super trevliga.
JAG VILL JOBBA DÄR!

*Cross your fingers for me*

Träffade Sanna & Samira inne på ett fik och såklart min gullunge Khalle. Han har lärt sig att man kan kasta saker, och bortskämd blir han då man plockar upp sakerna hela tiden till han och då kastar han ner dem på golvet igen och tycker det är skit roligt.
Man blir lite yr av att böja sig ner dock.

Jag åkte vidare till pappa för att träffa en kusin jag aldrig träffat men missade honom då han skulle ta bussen till Norge - mitt favorit land!
Jag och pappa kollade lite facebook, försökte övertala honom att göra en sida, tror jag ska fixa en till honom ikväll =)

Vi körde till Rosengård till City Gross för att möta Sorine.
Jag har inte varit där inne sen jag slutade jobba - kändes mysko!
Fastän jag inte jobbade inne på City Gross så kände man igen alla som jobbade där inne och hejade på dem eftersom man träffade dem varje dag.
Fick ialf mitt SISTA papper från Sorine som hon fått av min gamla chef som jag ÄNTLIGEN skickade iväg till a-kassan idag. Så nu håller vi tummarna för det också!

Körde vidare för att papsen skulle byta fram däck. Jag fick stå och frys då jag givetvis inte kunde vänta i bilen och de som jobbade där glodde ihjäl sig. Pappa bara gick runt & snackade med alla han kände medans jag försökte koncentrera mig att läsa Metro, men det gick inte pga alla stirade.
Försökte ta bort luggen från ansiktet genom att ta vänster handen där jag har min förlovnings ring hahaha.

Pappa bjöd på pizza som jag inte ätit på år & dar, det saftades nästan i munnen på mig. Han sa att de gjorde SUPER DUPER stora så jag Erkan kunde dela.
Visst, när jag kommer hem så är den MINDRE än en vanlig pizza, skinkan smakade BAJS och Ayran jag köpte till Erkan råkade han välta ner över HELA han själv och en bit av soffan hahaha - hans efterlängtade Ayran.

Sen blev det filmer - och givetvis DESPERATE HOUSEWIVES!

Inga kommentarer: