Abandoned


Abandoned


40 år efter att ha bortlämnats ärver Marie sin ödsliga barndomsgård i Ryssland. Hon minns inget av tiden där, men byborna skyr den beryktade platsen som pesten och vill inte ha med främlingen att göra. Hon får dock hjälp av en mystisk guide som tycks veta saker om Maries ursprung. När natten faller på försvinner guiden spårlöst och hon blir ensam kvar i den fallfärdiga kåken, tills en man vid namn Nikolai dyker upp. Han är där av exakt samma anledning som Marie - för att leta upplysningar om sitt förflutna. Något man i detta fall bör passa sig noga för...Skräckfantaster världen över hyllar "The Abandoned" som en modern klassiker. En mörk, gastkramande och oförutsägbar film utspelad i gränslandet mellan vår värld och nästa, där ondskans hus väcker både inre och yttre demoner till liv!

Text tagen från discshop.se

Visst föll jag pladask för texten och såg den.
En besvikelse för både mig & Eko, INGET att rekomendera.
SKIT FILM!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den filmen verkade ju riktigt bra på beskrivningen, surt ju. Tack för gratualationerna!
Min svenska/engelska har oxå blivit sämre, speciellt min engelska, istället för att tolga lärt sig prata engelska som mig så har jag lärt mig hans halvkassa engelska, folk garvar åt mig ibland suck.
Tack jag ska kolla vad vi gör på lör =)
Vad är det för hund du tänkt köpa?
Tja hon har minst 24 dagar kvar tills valpning.
Men va kul! Ett annat turkiskt svenskt par från helsingborg mailade mig igår med och ville ha biljetter. Är ni något i centrum i veckan? Min kollega säljer biljetter på betaniaplan 4 (kfumhuset mittemot pauli 2 vån) idag mellan 17.40-19.00 och samma tider nästa vecka.
Kram

Anonym sa...

Håller med om att filmen lär jättespännande på beskrivningen. Tycker det är så tråkigt när det blir så att filmen i sig är jättedålig. Man blir så besviken!

Tack! Gillar bilen jättemycket jag också. =)

Ja, så jag hoppas verkligen det går bra och att jag kommer in då jag ska söka. Fast det är några år kvar, eftersom jag vill åka ner till Turkiet efter att vi båda är klara med lumpen. =) Sen får vi se hur det blir.
Åh, vad tråkigt att det inte blev som du ville. Ångrar du dig eller känner du fortfarande att det inte skulle vara något för dig? För än är det ju inte för sent =)
Jobbigt att inte veta riktigt vad man vill göra. Skulle jag inte komma in på polishögskolan skulle jag inte alls veta vad jag vill göra.

Nä, dom har inte det :( Det är jättefrustrerande! Men min farmor sa "jag HAR skaffat ett jobb till dig, dom ska ringa upp dig" Så det är väl bara vänta o se =)

Hoppas du haft en bra dag! Kram kram