Är tillbaks imorgon...

Ber om ursäkt för att jag varit frånvarande, men det har bara varit så mkt att göra. I lördags var det fest, igår kraftigt bakis, idag några ärenden plus SJUKLIGT trött!

Berättar om helgen imorgon när jag har kraft att tänka.

Nu hoppas jag att jag kan decka i soffan bredvid älsklingen sen får han väcka mig när Prison Break börjar

*Gäsp*

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag är verkligen jätteglad! Trodde aldrig det skulle finnas tid eller pengar till en resa innan lumpen. :) Men nu hittade jag ju en hyfsat billig biljett och ett riktigt billigt hotell så kände att jag hade råd. Ska ta en massa bilder :D

Joda, dom ringde förra veckan från posten och sa att jag ska få jobba hos dem under julen. Ska sortera julpost =) Så det är skönt att få lite annat att göra nu än att bara sega hemma. Börjar någon gång i början av december =)

Vad härligt att festen blev lyckad! Visst blir det inte. Alldeles för hög musik så man inte kan prata, man tappar bort varandra. Dessutom är det så himla dyrt! Så håller med, tummen upp för hemma fester!

Tror att tankafett är ungefär samma som thepiratebay. Du kan ju testa piratebay och se vad du tycker :) Jag ör nöjd med sidan i alla fall! Kan ju vara lite svårt ibland kankse och hitta gamla filmer med bra sk "seeds", men brukar oftast funka :)

Kram!