Promenad & besök

I torsdags vaknade jag som nedan skrivit 9. Kokade SVENSKT SKÅNSKT GRÖNT ZOEGAS KAFFE som jag njöt av!
Vi var ganska rastlösa av oss och gick varken in på internet eller slog på tv utan det blev direkt att klä på oss och gå ut.
I tr veckor har vi direkt efter att ha vaknat gått ut till poolen meddetsamma och umgåtts med folk hela dagarna och kvällarna. Vi har verkligen varit igång non stop.

Så vi tog en promenad till värnhem där vi skulle in på både Apotek och Banken. Jag hade ju en check från MKB, vårt bostadsbolag att hämta ut. Vi hade ju en fläkt i badrummet för någon månad sen som drog på elen.

Vi fortsatte att promenera längs den vackra kungs alén och det var helt underbart att vara hemma och klädd i samma kläder man kan ha i Turkiet, inte ofta det händer.
Vi kom fram till pappas jobb, en restaurang och han höll på att måla alla ute möbler. Riktigt skönt var det att sitta där under solen.

Vi gick vidare mot Gustav och tog en glass och satte oss på en bänk. Vi pratade om vädret och hemkomsten. TUR att vi fick komma hem till denn värmen & solen, annars hade vi nog blivit kraftigt deprimerade.
Vi hälade på Sally inne på Bianco och det var ett kärt återseende.
Vidare mot Burger King på triangeln där vi mötte på Lorenzo.
Så vi satt på uteserveringen med honom och babblade om allt möjligt och som vanligt får han alltid en att skratta så mycket.
Vi bestämde att vi måste träffas allihopa igen.
Jag & Erkan delade på en meny då vi inte alls var hungriga. Och lite till frukost åt vi också.

Vi gick in om hemköp för att handla hem lite basvaror då vi inte har någonting här hemma. Sedan tog vi bussen hem då vi handlade lite mer än vi trodde.

Hemkommen och nästan meddetsamma får vi besök av Cenk, Lina & deras Metehan.
Självklart ville de veta allt om vår Alanya resa och jag matade Mete med Yoghurt och Cheese balls som han fick krypa efter på golvet.
Cenk & Erkan satt och kollade på någon turkisk komiker som erkan köpte med sig hem på dvd.

Klockan blev 22 och vi hade fortfarande inte ätit - och hungriga var vi inte iheller. Så det blev varsin macka. Konstigt det dära, vi åt ju hur mycket som helst i Turkiet. Kanske är det resan eller annan värme här hemma?!

Inga kommentarer: